2020.01.03. 16:29:39 7860 285

Tervezd meg, mit eszel! – Avagy mire jó az étkezési terv?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan nem vagyok notórius újévi fogadalom-halmozó, de idén úgy döntöttem, belevágok én is egybe. Megszületett az elhatározás, hogy igyekszem egy hétre, ha megtáltosodom, egy hónapra előre összeírni, mit eszik a család! Mert rengeteg előnye van ám ennek!

Étkezési terv - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Étkezési terv

Ugyan kezdetben rámehet több óránk is erre a műveletre, hosszú távon megéri! Egyrészt, a tervvel való elbíbelődés ideje folyamatosan csökken majd, másrészt rengeteg előnye van annak, ha előre tudjuk, mit eszünk! Nézzük csak!

  • Spórolhatsz! Ha megvan, mit főzöl, a bevásárlás is tudatosabb lesz. Hiszen ha megvan egy-egy ételfajta, a hozzávalókból rögtön megszületik a bevásárlólista is! Nem veszel felesleges dolgokat majd

  • Védheted a környezeted! Ha nem rendeled az ebédet, hanem az előre beszerzett alapanyagokból készíted el, a szállítás miatt keletkező műanyag dobozokat sem fogod felhalmozni.

  • Segíthet a tudatos táplálkozásban! Sőt, akár a fogyásban is! Ha előre betervezed, mit fogsz enni a héten, fel tudsz rá készülni, előre el tudod készíteni.

  • Időt is megtakaríthatsz vele! Míg az elején kicsit nehézkesebb, egy kis idő elteltével annyira bele fogsz jönni, hogy pikk és pakk, percek alatt összeraksz egy bevásárló listát!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...