2018.12.19. 11:54:52 10760 337

Téli kézápolás – Kezdd a radírozással!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A téli hidegben különösen fontos kezünk bőrének védelme. Sokat segíthet, ha a farkasordító hidegben kesztyűbe bújtatjuk kacsóinkat, és persze, a rendszeresen krémezés sem maradhat ki a mindennapjainkból. És mit tehetünk még kezünk egészségéért, ápolásáért?

Bőrradír kézre - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bőrradír kézre

Ahogy arcodnak, tested bőrének, úgy a kézfejednek sem árt, ha alkalmanként eltávolítod róla az elhalt hámsejteket! Ajánlunk ehhez néhány remek, otthon is elkészíthető bőrradírt!

Ha tél, akkor mák!

Ha mák, akkor bőrradír, legalábbis most! Ehhez végy:

  • 2 evőkanál mákot

  • 1 evőkanál joghurtot

  • 1 evőkanál uborkalevet

Keverd össze a 3 összetevőt, vidd fel a kézfejedre, gyengéden masszírozd át a radírral a bőrt, majd 10 perc után langyos vízzel öblítsd le!

Az olíva ereje!

Naná, hogy a só és az olívaolaj sem hiányozhat a felsorolásból! Ehhez keverj össze:

  • 5 evőkanál olívaolajat

  • 5 evőkanál tengeri sót

Arra ügyelj, hogy se túl híg, se túl száraz ne legyen az elegy! Finoman masszírozd át vele a kézfejed, hagyd hatni 10 percig, majd szappannal és langyos vízzel öblítsd le!

Ha édesen szereted!

A méz most is a segítségedre lesz! Ehhez a bőrradírhoz szükséged lesz:

  • egy nagyobb tálra

  • 3 evőkanál mézre

  • 4 evőkanál cukorra

Ha szeretnél némi B-vitamint, zsírsavakat is a bőrödbe juttatni, keverhetsz a cukros-mézes elegybe egy érett avokádót is! Ha nincs erre szükséged, keverd össze a cukrot és a mézet, vidd fel a kacsóidra, finoman dörzsöld, hagyd hatni 10 percig, majd langyos vízzel öblítsd le! Ha biztosra akarsz menni, míg hat a „szer”, húzz kesztyűt a kezedre!

Radírozás, illetve öblítés után kend be valamilyen tápláló kézkrémmel a bőröd, és ha van időd, pihentesd kicsit a kacsóid!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...