2017.11.19. 11:04:54 9252 358

Te is kávéimádó vagy? – Akkor biztosan ismered ezeket az érzéseket
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki igazán nagy kávémester, annak nem indulhat a nap egy csésze finom kávé nélkül. Hogy sok cukorral, édesítővel, sok/kevés tejjel, tejporral, esetleg ezek nélkül, „csak magában” fogyasztjuk, az már ízlés kérdése. De a fekete ital iránti rajongást minden kávéfogyasztó ismeri.

Kávézás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kávézás

A kávé iránti kimondhatatlan szeretet mellett ezek az érzések is ismerősek lehetnek, ha Te is rendszeres kávéfogyasztó vagy!

1.Nem indul nélküle a nap!

És nem is folytatódik! Gondolom, senkinek sem kell bemutatnom egy kávéimádó reggelét, akinek az igazi felébredés a konyhában, egy csésze gőzölgő kávéba való „beleszippantással” sikerül! És ugyanez érvényes ebéd után is! A kajakóma nem érhet véget egy kis kávé nélkül!

2. „Te nem iszol kávét???!!!”

Valljuk be, mi kávéfogyasztók érthetetlenül állunk az előtt a „jelenség” előtt, mely szerint vannak emberek, akik nem fogyasztanak kávét. (Micsodaaaa????) Mégis hogy bírják elkezdeni, folytatni, befejezni a napot? Hogy bírnak élni ezek az emberek?

3.Kávé helyett… mi vaaaaan???

Hasonlóan nem értjük azokat az embertársainkat, akik a kávé HELYETT képesek mindenféle turmixokat, teákat, furcsa színű, ízű, szagú koktélokat magukba dönteni. Hát létezik finomabb nedű egy jó kis feketén túl? Lehetetlen! (Pedig amúgy van ilyen:-), itt és itt találsz alternatívákat a kávéra.)

4.Új évszak, új kávé!

Míg mások egy új évszak beköszöntével a ruhatáruk felfrissítésétől jönnek lázba, addig az igazi „kávé-fanokat” az évszaknak megfelelő kávéfajtáktól, ízektől önti el a boldogság. Nyáron vaníliafagyival, kávés „jégkockával” megbolondított jegeskávéért rajongunk, télen pedig egy forró, tejhabos tejeskávé lesz a gyengénk. Tavasszal jöhet rá egy kis tejszínhab (de csak light, hiszen nemsokára jön a bikiniszezon:-)), ősszel pedig az évszaknak megfelelő ízekkel (sütőtök például) turbózzuk fel a fekete italt. Na, ugye, hogy van olyan izgis ez is, mint egy új felső, szoknya, nadrág, cipő?;-)

5.A végső döfés: a koffeinmentes!!!!

Mert ha nagyon akarjuk, megértjük azokat, akik nem isznak kávét. Meg még azokat is, akik más italokat öntenek magunkba élénkítő gyanánt. De hogy koffeinmentes kávé kinek, mikor, miért? Egyszerűen érthetetlen!:-)

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...