2019.03.16. 15:06:20 9415 318

Tavaszi „ezt tedd meg“ - avagy bakancslista a kikeletre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Számomra a tavasz majdnem annyira várt évszak, mint a kedvenc nyaram. Olyan jó rácsodálkozni az első napfényes napra, amikor csupán ártalmatlan bárányfelhők “kullognak” az égbolton. No meg a bosszantó, de hasznos kis rovarok is szárnyra kapnak a színpompás virágágyások közelében. Rázd le magadról a fásultságot és élvezd ki a számtalan kis csodát, amelyet ez az évszak kínál!

Tavasz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavasz

Amikor csak lehet, szabadulj ki a négy fal közül, és vegyél részt feltöltődést kínáló programokban. Kutyával, párosan, csoportosan, vagy éppen egyedül. Hidd el, akkor sem leszel magányos ????

  1. Fotózz! Érdekes project kerekedhet abból, ha egy növény fejlődését dokumentálod a képeiddel. De a már fent említett rovarok is hálás modelljeid lehetnek.
  2. Emlékszel még arra, hogy mikor fűztél utoljára virágkoszorút a hajadba? Vagy éppen pittypangból nyakláncot? Itt az ideje, hogy felfrissítsd az élményt!
  3. Ültess vidám (vagy csorba) kerámiabögrékbe kis pozsgás növénykéket, apró virágokat. Kedves kis ajándék lehet belőle, akár anyák napjára is.
  4. Próbálj ki új zöldséget – medvehagyma, zöldspárga, vagy olyan gyümölcsöt, amelyet még nem kóstoltál. Ha ízlik, csempészd bele minden olyan ételbe, amibe szerinted beleillik.
  5. Süss könnyű süteményt a nyitott konyhaablak mellett. Majd lepd meg vele a szomszédságod, ezzel fűzve szorosabbra a közösségi érzést.
  6. A tavaszi nagytakarítás jó alkalom a lakás felfrissítésére. Pasztellszínűre, vagy vidám mintásra cserélheted a nehéz sötétítőfüggönyöket, a terítőt, és a kanapét díszítő kispárnák is új huzatot kaphatnak.
  7. Az elme is igényli az új kihívásokat. Kösd össze a kellemest a hasznossal, és tanuld meg kedvenc Jane Austen idézeteidet. Ezeket lehet ám használni a mindennapi életben, ha kedved támad valakit meghökkenteni ????
  8. Nyiss malacperselyet, amibe a nem kedvelt aprópénzt gyűjtheted. Jól fog jönni a tartalma, amikor extra kényeztetésre van a testednek vagy a lelkednek szüksége.
  9. Válaszd ki egy hónapon át a hét színét, és viselj minden nap valami olyat, ami olyan színű.
  10. Még nincs kedvenc helyed a városban? Tökéletes ez az évszak arra, hogy a szimpatikus helyek teraszait végig próbáld! Hasonlítsd össze a kínálatot, hol a legfinomabb a kávé? Hol a legbarátságosabb a légkör? Figyelem, ez érvényes a fagylaltozókra is! Tesztelj le egy kiválasztott ízt az összes környékbeli fagyizóban.
  11. Tarts mobilmentes kirándulásokat! Végül is mi szükség az állandó csipogásra túrázás és piknik közben? Vagy éppen az állatkerti látogatás alkalmával?

12. Játssz a PROAKTIVdirekttel!

Akár 10.000.000 Ft-ot is nyerhetsz nyereményjátékunkban! Március 17-én sorsolunk, ne maradj le róla!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...