2018.11.02. 16:43:00 13831 396

Tápláló reggeli és kávé egyben! – Így csináld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az érzés, amikor a reggeli készülődésben sikerül akár csak 5 percet is spórolnunk – legyünk őszinték, az az a bizonyos megfizethetetlen kategória. Ám vannak dolgok, amiken egyszerűen nem tudunk időt megtakarítani. Ez pedig nem más, mint a kávé, illetve a reggeli, ami ugye a legfontosabb étkezésünk.

Zabpehely és kávé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zabpehely és kávé

A reggeli a napunk indítója, sok minden múlik rajta, habár ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni. A reggeli kávé, és úgy általában a kávé pedig nem egyszer az életünk megmentője. Na jó, ez egy kicsit túlzás, de tény, hogy egy finom kávéval sokszor sokat lendíthetünk magunkon.

És mi lenne, ha kombinálnánk a kettőt?

Vagyis, mit szólnátok egy remek kávés reggelihez? Egy kávés müzli jöhet? Mert akkor alább a recept, és a hozzávalók, valamint az elkészítés: Végy 1, 25 dl szójaitalt, amiben keverj el 1 evőkanál instant kávét. Ehhez jöhet, mondjuk 1 db megpucolt, felkockázott mangó, valamint 15 dkg eper, vagy valamilyen kedvedre való piros gyümölcs! Ja, és ami még fontos lehet, az a 3 evőkanál, ízlésednek megfelelő müzli (vagyis zabpehely, a kedvenc magjaiddal, aszalványokkal). Ezeket alaposan keverd össze, és voilá, már kész is a napindító reggeli és kávé egyben. Jó étvágyat hozzá!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...