2021.05.24. 13:42:07 9837 272

Tápláld a tested sport után! – 5+1 szuper étel mozgás utáni farkaséhségre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kiadós edzés, testmozgás után testünk nem csak a folyadék, hanem valami tápláló finomság után is kiált. Megdolgozott a finom falatokért, ám nem mindegy, mit veszel magadhoz! Az „Ez a csoki belefér, úgyis lemozogtam!” nem játszik, hiszen akkor mit sem ért a sporttal eltöltött idő.

Aktív, sportos, egészséges nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aktív, sportos, egészséges nő

Sajnos, a zsíros, nehéz falatoknak sem ilyenkor jött el az ideje. A szénhidrát jöhet, de nem mindegy, milyen formában, illetve lehetőleg a fehérje is legyen jó minőségű. Válogass a lenti listából, akár a sós, akár az édes ízeket részesíted előnyben egy kiadós testmozgás után!

  • Odavagy az omlettért? Akkor szerencséd van, mert edzés után remek választás lehet! Spenóttal és paradicsommal a legszuperebb választás, de válogathatsz innen, vagy akár innen is.

  • Bírod a palacsintát? Ha igen a válaszod, a proteines palacsinta remek választás lehet a számodra!

  • Tele fehérjével! A csicseriborsó szuper fehérjeforrás, úgyhogy az ebből készült salátával nem lőhetsz mellé. Ha csak ropogtatnál néhány szemet, itt egy remek recept hozzá.

  • Ha nem veted meg a tejtermékeket! A túró friss gyümölcsökkel nem csak finom, de tápláló étel edzés utánra.

  • Pizzát edzés után? Ha nem a(z egyébként isteni finom, de sajnos nem túl egészséges) fehér lisztes változatáról van szó, akkor jöhet! Mi lenne, ha karfiol lenne az alapja? Így készítheted el!

  • Egy fincsi szendvics mindig jó választás! Pláne, ha egészséges, esetleg gluténmentes, ne adj’Isten, általad sütött pékáru az alapja, a belevaló pedig egy szelet grillezett csirke- vagy pulykamell, finom saláta, uborka, paradicsom.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...