2022.06.27. 10:49:27 6410 230

Szuper málnás jeges tea, ha gyümölcsös hűsítőre vágysz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre itt a nyár, a finomabbnál finomabb zöldségek, gyümölcsök időszaka. Ilyenkor alig-alig bírunk betelni a roppanós cseresznyével, a mézédes dinnyével, vagy az isteni bogyósokkal, mint mondjuk az eper vagy a málna. Ha utóbbival nem bírsz betelni, és a jeges tea is nagy nyári kedvenced, ötvözd a kettőt!

Jeges tea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jeges tea

Készíts egy egyszerű, ám annál nagyszerűbb jeges itókát a finom málna felhasználásával! Íme, a hozzávalók:

  • 1 liter szénsavas ásványvíz

  • 15 dkg málna (fagyasztott)

  • 6 db rooibostea filter

  • 5 dkg barnacukor

A cukrot és a filtereket tedd egy edénybe, majd öntsd le fél liter forró vízzel. Hagyd állni körülbelül 10 percig, majd a filtereket vedd ki, de előtte alaposan nyomkodd ki őket. Most ugorhatnak a málnák is a teába, amit aztán szépen, lassan hagyj kihűlni. Ha kihűlt, öntsd hozzá az ásványvizet, majd tedd a teádat hűtőbe egészen a fogyasztásig.

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...