2023.03.10. 14:30:35 5901 256

Színezd újra! – Dobd fel a ruhatárad színekkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Neked is eleged van már a szürke, esős napokból? Alig várod, hogy végre elérkezzen az igazi tavasz és minden virágozzon, zöldelljen, rügyezzen? A természet sajnos nem tud egyik napról a másikra ilyen csodával megajándékozni Téged, de Te meglepheted magadat és a környezetedet színekkel!

Színes ruhák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes ruhák

Menj elébe az igazi tavasznak! Nyisd ki a gardróbod és válts színesre! Hidd el, nem fogod megbánni!

Mert a színek…

... energiát adnak!

Te is úgy érzed, a soha véget nem érő tél után már nincs miből erőt merítened egy-egy rosszabbul sikerült nap vagy hét után? Keresd elő a színes ruhadarabjaidat vagy szerezz be néhány új „göncöt”! Meglátod, jobb kedvre derülsz majd, ha kicsit változtatsz az öltözködéseden!

... stílusossá tesznek!

Minden szezonnak megvannak a maga trendszínei. Ha az öltözködéseden nem szeretnél változtatni, de mégis követnéd a divatot, egy éppen menő színnel feldobhatod a kedved és az öltözékedet is! Idén a zöld árnyalatival tarolhatsz, de kéknek és a pirosnak is érdemes helyet szorítani.

... feldobnak!

Nézz bármilyen nehéz nap elé, legyen bármilyen borzalmasnak tűnő egy-egy előtted álló időszak, néhány színes ruhadarab segíthet rajtad. Ha meg nem is oldják a problémáid, a hangulatodon legalább dobnak egy kicsit. Az már fél siker, de legalább egy negyed!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...