2022.09.24. 11:07:48 6164 290

Sütés nélküli finomság? – Még mindig hódít!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a szeptember beköszöntével az igazán forró napoknak búcsút mondhatunk, a sütő forróságát egy ideig még hanyagolnánk. Továbbra is szeretjük a sütés nélküli desszerteket, pláne, ha az csupa-csupa csokoládé. Meglepnéd a családot valami újdonsággal? Mutatunk egyet!

Étcsoki | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Étcsoki | Fotó: 123rf.com

És a legjobb az egészben, hogy csupán 3 összetevő kell hozzá, úgyhogy nagybevásárlást sem kell hozzá tartani. Íme, a hozzávalók:

  • 50 dkg étcsokoládé (összetörve, de használhatunk csokipasztillát is)

  • 12 db amerikai csokis keksz (ez akár lehet általad készített is)

  • 40 dkg sűrített tej

A kekszet törjük össze apró darabokra. A csokit keverjük össze a sűrített tejjel, majd vízgőz felett melegítsük addig, míg a csokoládé teljesen el nem olvad. Ha ez megvan, öntsük bele az összetört kekszet a masszába, és alaposan elegyítsük. Egy nagyjából 20x20-as tepsit bélelj ki sütőpapírral, majd öntsd bele a csokis krémet és egyenletesen oszlasd el. Tedd az egészet körülbelül 2 órára a hűtőbe, majd szeld szeletekre és figyeld, hogy csal a finom sütid mosolyt a család arcára.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...