2023.06.03. 08:33:31 8856 314

Ráfér a frissítés? -1+1 pofonegyszerű trükk, hogy a szikkadt kenyér újra ropogós legyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, másnál hogy működik, de mi alkalmanként igencsak mellé tudunk lőni a pékáru mennyiségével. Mert vagy túl sok lesz, vagy túl kevés. Míg utóbbi esetben jöhet az agyalás, hogy mi legyen a vacsora, addig ha dömping van a kenyerekből, zsömikből, a ránk száradás veszélye forog fenn.

Házi kenyér - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi kenyér

Szerencsére néhány egyszerű és gyors recept segítségével a kenyérhiány is orvosolható (kattints ide, ha olaszos ízekre vágysz, esetleg ide vagy ide, ha különleges palacsintára vágyik a társaság; ha pedig mindenetek a brokkoli, ahhoz is van mindjárt 2 szuper receptünk is itt), ám a szikkadt kenyér mehetne is a kukába? Semmi esetre sem, hiszen van 2 szuper módszerünk arra, hogyan is frissítheted fel a már kevésbé ruganyos péksütit! Friss kenyérre fel, íme a tuti tippek!

Elő a kenyérpirítóval!

Nem, nem arra buzdítunk, hogy készíts pirítóst a szikkadt kenyérből, bár ez sem egy rossz ötlet (ahogy a meleg szendvics sem)! Ha azt szeretnéd, hogy a zsemle, kenyér újra ropogós legyen, üzemeld be a kenyérpirítót és tedd a tetejére a frissíteni kívánt pékárut! Ha túl szikkadt már a kenyér, „zsömi”, mehet egy-egy szelet a készülékbe is!

A frissítő víz!

Locsold meg a kenyeret, zsemlét egy kis vízzel, vagy éppen tejjel és dobd a 180°C-ra előmelegített sütőbe néhány percre! Pont ugyanolyan friss és ropogós lesz, mintha most vetted volna a közeli pékségben!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...