2018.10.07. 08:32:34 13835 399

Pofonegyszerű és nagyon finom köret/főfogás/nasi pillanatok alatt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha azt mondom, ananász, a legtöbbünknek a hawaii pizza jut az eszünkbe!:-) A leggyakrabban, és életünkben talán először ott találkozunk ezzel az egzotikus gyümölccsel. Persze, sokkal több van ebben a lédús, édes finomságban, mint egy egyszerű, de nagyszerű pizzafeltét!

Ananász - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ananász

Hiszen ki ne hallott volna az ananászt övező fogyókúrás-/zsírégető-mítoszról! Na jó, azért még ennél is többet tud! Nálunk például télen igazi sláger, hiszen nem egyszer feldobja az alma-banán-narancs szentháromságot, ami – legyünk csak őszinték – egy kicsit unalmas néha.

Deeeeee!!!!!

Ha valami igazán különlegessel szeretnéd meglepni a családodat a vasárnapi rántott hús mellé, vagy éppen helyett, vagy mondjuk délutáni nasiként, akkor ezt a rendkívül egyszerű receptet mindenképpen próbáld ki!

És a recept!

Ehhez a finomsághoz szerezz be egy ananászt, melyet hámozz meg, majd karikázz fel! Itasd le a szeletről a nedvességet. Szükséged lesz még egy csomag baconszalonnára! (8 szelethez körülbelül 15 dkg szalonna szükséges.) Most a felkarikázott ananászokat tekerd be a szalonnákkal, és süsd ki egy kis zsiradékban, van éppen grillezheted is, ha van ilyen funkció a sütődön.

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...