2024.02.19. 12:30:01 7041 210

Pofonegyszerű brownie recepet! – Csak 3+1 összetevő kell hozzá, és már kész is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki ne szeretné a kívül ropogós, belül pihe-és puha csokis brownie-t? Ugye, hogy ilyen ember nincs is a Földön, de még az Univerzumban sem él ilyen lény? Egyedül talán az elkészítése nehézkes, mert eltalálni az arányokat, figyelni a sütési időt, hogy tényleg olyan legyen kívül és belül, amilyennek lennie kell… No, az már a macera.

Brownie - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Brownie

Vagyis az volt a macera, mert most mutatunk egy olyan egyszerű brownie recepet, hogy ezek után biztosan ez lesz a család és a Te kedvenc desszerted is. Mert pont olyan, amilyennek lennie kell és villámgyors elkészíteni!

A legegyszerűbb brownie

Hozzávalók:

  • 2 db tojás
  • 9 dkg kakaópor
  • 2 db alma
  • 1 teáskanál sütőpor

Az almát hámozd meg, a magházát távolítsd el, majd kockázd fel. Most minden mehet az aprítógépbe, és az egészet ennek segítségével dolgozd össze! Opcionálisan a neked megfelelő édesítővel édesítheted! Ha megvan a „tészta”, tedd egy sütőpapírral bélelt edénybe (a tetejére szórhatsz csokicseppeket, vagy törhetsz rá étcsokit) és mikróban (900 W), 10 percig süsd. Ha úgy gondolod, plusz 1 percet még rácsavarhatsz! Vedd ki, picit hagyd hűlni, szeld fel és már falhatjátok is!

Ja, és a legjobb, hogy akkor is nyugodtan vehetsz egy szeletet, ha éppen diétázol!

Forrás: instagram.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...