2018.03.09. 13:32:02 12541 453

Pizzázzunk! – Gyors, majdnem pizza „receptek” videón
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A leggyorsabb, vagyis inkább a legegyszerűbb módja egy pizza elkészítésének, ha felhívod a közeli pizzériát és rendelsz egyet. Persze, nem biztos, hogy extra gyorsasággal az asztalodon is terem az olasz finomság, de legalább a sütéssel, mosogatással nem kell bíbelődnöd.

Család pizzázik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Család pizzázik

Ugyan remek pizzériák vannak kis hazánkban, de azért az ember a saját ízlésének megfelelően mégiscsak otthon tud olyan pizzát készíteni, amire azt mondja, hogy „Na, ez igen!”.:-) Meglehet, több nap lelki, és minimum egy fél vagy akár egy egész nap rá-, felkészülés szükséges, hogy nekiugorjunk a pizza elkészítésének, nem beszélve az utána való takarításról, mosogatásról. De valljuk be, megéri! És ha még csavarunk is egyet a dolgon, szóval összetételét tekintve a pizzával közeli rokonságot ápoló, de ránézésre valami nagyon is extra finomságot szeretnénk, akkor aztán tényleg fel kell kötni a… kötényünket!:-) Ha Te is kedvet kaptál, vagy csak a szemedet lakatnád jól ezzel az olasz finomsággal, akkor, íme, néhány videó! Jó étvágyat!:-)

Szóval, ha nem egészen pizzára, csak valami nagyon hasonlóra vágynál, innen csemegézhetsz!

Na, ezek már egész pizzaszerűek…

… és szerintünk nagyon is finomak!:-)

És azt tudtad, hogy a macskák is szeretik a pizzát…?:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...