2023.05.05. 08:30:51 5723 243

Piríts és süss! – Erre használd még a kenyérpirítót!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A megfázós időszak egyik közkedvelt reggelije a (fokhagymás) pirítós. És valljuk be, megúszós, maradékmentős reggelinek vagy vacsorának sem utolsó! Csak előkapjuk a kenyérpirítót és már pattanhatnak is a kis hézagba a szikkadt kenyérszeletek.

Kenyérpirító - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kenyérpirító

Csodamasina ez a kenyérpirító, hiszen szinte pillanatok alatt ételt varázsolhatunk vele az asztalra! És most nem csak a fentebb már említett pirítósra gondolunk! Lássuk, mi készülhet ennek az igazán hétköznapi, de annál nagyszerűbb konyhai készüléknek a segítségével!

A szósz már csak erre vár!

Finom, friss, extra roppanós tortilla chipsre vágysz? Akkor elő a kenyérpirítóval! Végy néhány tortillalapot, szeld őket kisebb darabkákra, majd mehetnek a pirítóba, ahol pirongasd őket néhány percig.

Nem tudsz elszakadni a pirítóstól?

Akkor csavarj rajt egyet! Kend le a kenyérszeleteket olívaolajjal (de csak vékonyan!), szórd meg fokhagymaporral, majd dugd őket a forró készülékbe! Ugye, hogy milyen isteni?

Lehelj bele életet!

Maradt némi sült krumpli, vagy éppen roppanósnak nem nevezhető hagymakarika az előző napról? Ha nem szeretnéd kidobni a maradékot, viszont a mikróban melegített „szottyosabb” változat sem tetszik, csak dobd a megmaradt hasábokat és karikákat a pirítóba és melengesd őket egy kicsit. Szuper ropogós lesz a végeredmény!

Zsírmentes és zöldséges?

A zsiradék nélküli zöldséges fasírt a kenyérpirítóban is ropogósra sülhet! Csak tegyél egy-egy szeletkét a forró mélyedésekbe és süsd roppanósra!

Forrás: mindmegette.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...