2021.10.25. 17:48:02 10633 261

Pillecukor, Te csodás! – Receptötletek videón az „alig” édességből és más finomságokból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyermekkoromban mindig különlegességnek számított a finom, ízletes pillecukor. Azt hittem, nincs is annál jobb, mint pillecukrot majszolva ábrándozni az élet nagy dolgairól. Pedig van! Mert ezt a finomságot lehet sütni, olvasztani, sokféleképpen variálni.

Pillecukor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pillecukor

Ha nem hiszed, járj utána! Vagy egyszerűen csak nézd meg a lenti videót, és ámulj! Mert bizony nem csak a pillecukorból lehet csodákat elővarázsolni, hanem egyéb, egyszerű nassolnivalóból is!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...