2023.01.27. 10:59:45 6558 265

Pihe-puha és még öltözet is! – Éljen a sál!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg ősszel, tavasszal inkább a divat miatt hordjuk, addig télen nagyon is nagy szükségünk van rá, hiszen megvédi nyakunkat a jeges fuvallat okozta hidegrázástól.:-) A sál télen körülölel, megvéd és öltözet is. Neked melyik a kedvenced?

Csinos sál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos sál

Mert sál és sál között is van különbség, attól függően, hogy milyen alkalomra szánjuk.

Kettő az egyben?

Te is emlékszel még gyermekkorunk „sapkasáljára”, vagyis az olyan sapkára, ami sálként is funkcionált? Ha gyerekként nem is volt a kedvenced, felnőttként imádni fogod, mert nagyon praktikus darab! Egyrészt a „Hol a sálam?”, „Hol a sapkám?” kérdés érvényét veszti. Másrészt nagyon mutatós darabokat lehet már kapni, aminek élmény a viselése.

Gondoljunk a tavaszra!

Hogy mire is lehet jó egy széles, hosszú sál? Télen körülölel. Tavasszal pedig, a vállunkon átdobva, egy övvel „megszorítva” a kedvenc ponchónkként funkcionálhat.

A „semmihez sincs kedvem” napokra

Télen viszonylag gyakran előfordul velünk, hogy még csak felkelni sincs kedvünk. Ilyenkor az öltözködés, vagyis az éppen aktuális szett kiválasztása kínszenvedés. Csak előkapjuk az első nadrágot, pulcsit, ami éppen a kezünkbe akad, csak hadd mehessünk, induljon el a nap, hogy minél előbb vége lehessen. Ilyenkor jön jól egy bohókás, színes, extrahosszú sál, ami nem csak melegít, de bármikor elbújhatsz mögé a világ elől.

Alkalmakra, alkalmanként

Egy csinos, műszőrme gallérsál a partyig elérve melegíti a nyakad, ott pedig csinos szetted remek kiegészítője lehet.

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...