2020.02.23. 17:48:29 10213 301

Pepecselj a konyhában! – Dekorálj pitét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tél nem a gyorsan összedobható fogások időszaka, már ha szeretünk sütni, főzni. Ilyenkor nem csalogat ki minket a napfény, a jó idő, van időnk a konyhában eltölteni a délutánokat, estéket, hogy finom ételekkel lepjük meg a családunkat és magunkat.

Pite dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pite dekoráció

A díszítésre, dekorálásra is több idő jut, ami mondjuk egy sütemény esetén akár kulcsfontosságú is lehet. No jó, ez túlzás, de például egy pite is sokkal gusztusosabb, ha gyönyörű dekoráció készül a tetejére! Ha ötlet híján vagy, a lenti videó gyorsan a segítségedre lehet! Elő az almákkal, fagyasztott gyümölcsökkel, keress egy szuper receptet, kapd elő a kézügyességet és ilyen finomságokat készíthetsz Te is!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...