2022.04.28. 09:15:00 6788 212

Péntek esti láz: Holnap lesz a tánc világnapja!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

“A táncban benne van kicsinyben a világ: jóság, erő, lassúság mind együtt. Az egyik ember ezt szereti, a másik azt, de nincs, kinek ne tetszenék a tánc…” (Kalidásza) Ünnepeld hát meg te is a Tánc Világnapját, amelyet 1982 óta április 29-én tartanak meg világszerte a Nemzetközi Táncbizottság felügyelete alatt.

Tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc

A tánc, mint mozgásforma mindenki számára elérhető, bármilyen is legyen a zenei ízlésünk és bármi is legyen a célunk vele. A kötöttségeket jól viselő személyek számára éppúgy lehet testhezálló táncstílust találni, mint a legszabadabb lelkeknek. A tánc lehet egy szórakoztató hobbin át az egészségmegőrzési egyik pillérén keresztül kemény versenysport is. A választás csak rajtunk áll.

A szokásos táncórák és táncművészeti előadások mellett ezen a hétvégén országszerte tartanak nyílt napokat vagy ingyenes szabadtéri előadásokat a tánciskolák. Tehát akkor is érdemes szétnézni a hétvégi programajánlatok között, amennyiben nem a három nagy magyar táncközpont - azaz Budapest, Sopron és Pécs - valamelyikének közelében élsz.

Zenei kedvcsináló egy holnapi táncmulatsághoz

Ha már életed része a tánc, azért akkor, ha pedig még nem, akkor meg azért érdemes körülnézni lakóhelyed környékén a tánc világnapjának megünneplésére alkalmas rendezvény után.

Félénkeknek

A táncparkett királynőinek

Bevállalósaknak

Partiarcoknak

Forrás: www.szerkeszto.gportal.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.