2022.04.28. 09:15:00 6637 212

Péntek esti láz: Holnap lesz a tánc világnapja!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

“A táncban benne van kicsinyben a világ: jóság, erő, lassúság mind együtt. Az egyik ember ezt szereti, a másik azt, de nincs, kinek ne tetszenék a tánc…” (Kalidásza) Ünnepeld hát meg te is a Tánc Világnapját, amelyet 1982 óta április 29-én tartanak meg világszerte a Nemzetközi Táncbizottság felügyelete alatt.

Tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc

A tánc, mint mozgásforma mindenki számára elérhető, bármilyen is legyen a zenei ízlésünk és bármi is legyen a célunk vele. A kötöttségeket jól viselő személyek számára éppúgy lehet testhezálló táncstílust találni, mint a legszabadabb lelkeknek. A tánc lehet egy szórakoztató hobbin át az egészségmegőrzési egyik pillérén keresztül kemény versenysport is. A választás csak rajtunk áll.

A szokásos táncórák és táncművészeti előadások mellett ezen a hétvégén országszerte tartanak nyílt napokat vagy ingyenes szabadtéri előadásokat a tánciskolák. Tehát akkor is érdemes szétnézni a hétvégi programajánlatok között, amennyiben nem a három nagy magyar táncközpont - azaz Budapest, Sopron és Pécs - valamelyikének közelében élsz.

Zenei kedvcsináló egy holnapi táncmulatsághoz

Ha már életed része a tánc, azért akkor, ha pedig még nem, akkor meg azért érdemes körülnézni lakóhelyed környékén a tánc világnapjának megünneplésére alkalmas rendezvény után.

Félénkeknek

A táncparkett királynőinek

Bevállalósaknak

Partiarcoknak

Forrás: www.szerkeszto.gportal.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...