2022.09.17. 15:12:11 6106 248

Őszi szettek a vadító megjelenésért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár véget ért, és nagyon sok hölgy szinte azonnal ki is cserélte a ruhatárát az őszi szettjeire, ami azt jelenti, hogy a gardrób mélyére kerültek a lenge, színes és tarka nyári ruhadarabok. Mi mégis arra biztatunk mindenkit, hogy ezt a lépést kicsit halassza el! Talán még a téli időjárás miatt sem kell a teljes nyári ruhatárunkat elpakolni hónapokra. Máris soroljuk az érveinket, hogy miért!

Őszi divat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi divat

Az ősz azzal szokott bennünket megtréfálni, hogy rendkívül szélsőséges időjárást képes produkálni akár egy nap is. Ez azonban ne zavarjon össze bennünket. A megoldás az ilyen kiszámíthatatlan időjárásra a réteges öltözködés. Ha reggel korán lépünk ki a lakásunk ajtaján, akkor szembesülhetünk a nagyon hűvös és már gyakran esős időjárással. Ilyenkor ijedtünkben gyorsan meleg nadrágban és pulcsiban indulunk el, ami azonnal ránk is izzad, amint egy kicsit kibukkan a napsugár a felhők mögül. Az évszaknak megfelelően a napsütés még elég erőteljes, így könnyebben lesz melegünk. Azonban, ha nem rétegesen öltözünk ez elég kényelmetlenné válhat és szenvedhetünk a melegtől egészen estig, amikoris újra hirtelen lesz hűvös, ami a felhevült testünknek azért nem jó, mert megfázhatunk. Szóval a helyzet nem egyszerű.

Azt célszerű ilyenkor tenni, hogy a melegebb darabokat variáljuk és kombináljuk a nyári ruhákkal. Hogyan? A kicsit melegebb farmer vagy vászon nadrág és szoknya, egy rendkívül csinos és színes nyári blúzzal, rövid ujjú toppal, trikóval nagyon mutatós. Érdemes ezt a szettet kiegészíteni egy-egy szebb blézerrel, vagy könnyen levehető kardigánnal. A blézerek nagyon divatosak. Nem csak szürke, fekete és kék színekben lehet beszerezni őket. Ha kicsit bátrabban választunk, akkor egy szép pink vagy királykék blézer nagyon feldobja a megjelenésünket. Ugyanígy választhatóak már mintás blézerek is, érdemes kipróbálni néhány ilyen összeállítás változatot is. Arra azonban mindig figyeljünk, hogy a színválasztás helyes legyen. Egy tarka ruhadarab mindig egyszínű más ruhadarabokkal egészüljön ki, valamint a hozzá illő cipővel és táskával. Ha kicsit óvatosabbak és visszafogottabbak vagyunk, sokkal gyorsabban érjük el, hogy minden szem ránk szegeződjön, amikor megjelenünk valahol.

A nyári ruháinkat sem kell azonnal elfelejtenünk, amint beköszönt a szeptember. Egy finom harisnya és körömcipő gondoskodik arról, hogy ne fázzunk. A nyári ruhához illő kardigánnal és blézerrel rendkívül jól fel tudjuk dobni a megjelenésünket. Ha jól belegondolunk, máris komfortosabban fogjuk érezni magunkat, hiszen a blézert vagy a kardigánt egy laza mozdulattal vethetjük le bárhol, amikor kisüt a nap. Ne feledkezzünk meg a kalapról sem! Már erről is írtunk korábban. A kalap és a fejdíszek újra hódítanak. Építsük fel tudatosan a ruhatárunkat és egészítsük ki meglepő, csinos darabokkal a megjelenésünket. Máris sokkal jobban fogjuk érezni magunkat egy borúsabb, esős napon, a szép élénk és vidám színekbe öltözve.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

AIDS-világnap – Filmalkotások a gyilkos kórról

December 1. már 1988 óta, a WHO kezdeményezésére az AIDS világnapja. Habár az elmúlt évben sikerült visszaszorítani a betegség terjedését, illetve olyan gyógyszerek is elérhetővé váltak, melyekkel szinten tartható a betegség, az AIDS még ma is bőven szedi áldozatait.

A téli ünnepkör szerelmi jóslásai

A téli ünnepkör szokásai különös egyveleget képeztek a vallásos és babonás megnyilvánulásokkal. A közösségenként eltérő ünnepköri magatartásformákat, az előírt és szigorúan követendő szabályokat a helység kisbíróival doboltatták ki. Ilyenkor tiltólistára kerültek a hangos összejövetelek, a mulatozás, a kocsmázás. Külön kihirdették, hogy ne kerüljön sor szóváltásra, és annak gyakori következményére, az összezördülésre.

Gyermekvállalás 40 éves kor után

Ha századunkra sikerült volna előrukkolni a sokat vágyott időutazó masinériával, tán nem késlekednénk megragadni az alkalmat, és tennénk egy visszatérőt az elmúlt múlt időkbe. Ellátogathatnánk asszonyelődeinkhez, és a fülükbe suttognánk, hogy pár száz év múlva a nők előtt is önmegvalósító kapuk tömegei fognak megnyílni. Ám mondandónkat azzal is kibővítenénk, hogy a modern kor nagyszerű lehetőségei gyakran magukkal hoznak nehéz, sok töprengést, mérlegelést igénylő döntéseket. Ezen meghatározó döntések egyike a gyermekvállalás kérdéséhez kapcsolódik.