2022.09.17. 15:12:11 6394 248

Őszi szettek a vadító megjelenésért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár véget ért, és nagyon sok hölgy szinte azonnal ki is cserélte a ruhatárát az őszi szettjeire, ami azt jelenti, hogy a gardrób mélyére kerültek a lenge, színes és tarka nyári ruhadarabok. Mi mégis arra biztatunk mindenkit, hogy ezt a lépést kicsit halassza el! Talán még a téli időjárás miatt sem kell a teljes nyári ruhatárunkat elpakolni hónapokra. Máris soroljuk az érveinket, hogy miért!

Őszi divat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi divat

Az ősz azzal szokott bennünket megtréfálni, hogy rendkívül szélsőséges időjárást képes produkálni akár egy nap is. Ez azonban ne zavarjon össze bennünket. A megoldás az ilyen kiszámíthatatlan időjárásra a réteges öltözködés. Ha reggel korán lépünk ki a lakásunk ajtaján, akkor szembesülhetünk a nagyon hűvös és már gyakran esős időjárással. Ilyenkor ijedtünkben gyorsan meleg nadrágban és pulcsiban indulunk el, ami azonnal ránk is izzad, amint egy kicsit kibukkan a napsugár a felhők mögül. Az évszaknak megfelelően a napsütés még elég erőteljes, így könnyebben lesz melegünk. Azonban, ha nem rétegesen öltözünk ez elég kényelmetlenné válhat és szenvedhetünk a melegtől egészen estig, amikoris újra hirtelen lesz hűvös, ami a felhevült testünknek azért nem jó, mert megfázhatunk. Szóval a helyzet nem egyszerű.

Azt célszerű ilyenkor tenni, hogy a melegebb darabokat variáljuk és kombináljuk a nyári ruhákkal. Hogyan? A kicsit melegebb farmer vagy vászon nadrág és szoknya, egy rendkívül csinos és színes nyári blúzzal, rövid ujjú toppal, trikóval nagyon mutatós. Érdemes ezt a szettet kiegészíteni egy-egy szebb blézerrel, vagy könnyen levehető kardigánnal. A blézerek nagyon divatosak. Nem csak szürke, fekete és kék színekben lehet beszerezni őket. Ha kicsit bátrabban választunk, akkor egy szép pink vagy királykék blézer nagyon feldobja a megjelenésünket. Ugyanígy választhatóak már mintás blézerek is, érdemes kipróbálni néhány ilyen összeállítás változatot is. Arra azonban mindig figyeljünk, hogy a színválasztás helyes legyen. Egy tarka ruhadarab mindig egyszínű más ruhadarabokkal egészüljön ki, valamint a hozzá illő cipővel és táskával. Ha kicsit óvatosabbak és visszafogottabbak vagyunk, sokkal gyorsabban érjük el, hogy minden szem ránk szegeződjön, amikor megjelenünk valahol.

A nyári ruháinkat sem kell azonnal elfelejtenünk, amint beköszönt a szeptember. Egy finom harisnya és körömcipő gondoskodik arról, hogy ne fázzunk. A nyári ruhához illő kardigánnal és blézerrel rendkívül jól fel tudjuk dobni a megjelenésünket. Ha jól belegondolunk, máris komfortosabban fogjuk érezni magunkat, hiszen a blézert vagy a kardigánt egy laza mozdulattal vethetjük le bárhol, amikor kisüt a nap. Ne feledkezzünk meg a kalapról sem! Már erről is írtunk korábban. A kalap és a fejdíszek újra hódítanak. Építsük fel tudatosan a ruhatárunkat és egészítsük ki meglepő, csinos darabokkal a megjelenésünket. Máris sokkal jobban fogjuk érezni magunkat egy borúsabb, esős napon, a szép élénk és vidám színekbe öltözve.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.