2023.04.20. 13:15:00 7997 281

Nyirokrendszer nagygenerál - Otthon is végezhetsz ilyen kúrát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyirokrendszer normál működése amiatt ennyire fontos téma, mert enélkül nem tudná a szervezetünk megfelelően méregteleníteni magát. A nyirokfolyadék áramlása során a felesleges és káros méreganyagokon kívül sérült sejtek és baktériumok is kiszűrésre kerülnek. Ebben mi is segíthetjük a nyirokcsomóinkat!

Nyirokmasszázs az arcon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyirokmasszázs az arcon

Azok, akik nem merik önmasszázzsal megsegíteni a nyirokhálózat működését, természetesen ellátogathatnak a nekik szimpatikus masszőrhöz is, hogy speciális nyirokmasszázst végeztessenek. Ezt a hasznos kezelést azonban nem mindenki engedheti meg magának.
Aki nem szereti, ha félig idegenek előtt kell kevés ruhában mutatkozni, vagy más okból választja az otthoni nyiroktisztítást, mindenképpen tájékozódjon az önmasszázs helyes módjáról, valamint fontolja meg az ehhez szükséges kellékek és krémek megvásárlását!

Arcmasszázzsal a ragyogó arcért

A Gua sha kövek közül sok kimondottan az arc kezeléséhez készül, amit nagyon kellemes használni, ráadásul az alap arcmasszázs mozdulatait nem is olyan nehéz elsajátítani.
De szimplán az ujjainkkal is végezhetünk vérkeringést és nyirokkeringést élénkítő arcmasszázst. Egy dologra figyeljünk az állvonal alatti területeket, beleértve a fülünk alatt elhelyezkedő nyirokcsomókat, se hagyjuk ki!

Nyirokmasszázs otthon

Az otthoni nyirokmasszázsról bővebben is olvashatunk, de az elméleti rész megismerése után mindenképpen vegyük rá magunkat arra, hogy a gyakorlatban szintén használjuk újonnan megszerzett tudásunkat.
A teljes wellness érzéshez szerezzünk be nyirokmasszázshoz használható kefét, és különböző masszázshengereket, amelyekhez sokféle masszázsolaj közül választhatjuk ki a hozzánk leginkább passzoló - és lehetőleg minél természetesebb anyagokból készülő - terméket.
A saját magunk által végzett kezelést saját szauna takaró beszerzésével és alkalmazásával tehetjük igazán exkluzív élménnyé.

Gyógynövényes nyiroktisztítás

Ha már kúra, akkor a külső kezelés mellé fogyasszunk olyan gyógynövényekből készült italokat is, amelyek kimondottan hatásosak a nyirokrendszer támogatásában.
Önálló gyógyteaként a pitypang néven közismert gyermekláncfű, a diófalevél vagy a közönséges galaj főzete ajánlható, míg gyógyteakeverékként 6 hetes kúrát tartva az alábbi gyógynövények keverékéből készített főzetet használhatjuk:
100 gramm cickafark, 100 gramm csalán, 300 gramm körömvirág és 100 gramm zsurló.

A nyirokrendszer megfelelő működéséhez elengedhetetlen az elegendő folyadék fogyasztása, és a mozgásszegény életmód kerülése.

Forrás: www.hazipatika.com, www.gyogyszernelkul.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...