2021.07.04. 11:00:20 9812 268

Nem lehet megunni! – Főszerepben a cuki cukkini
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én alig vártam a cukkiniszezont. Azóta hetente minimum egyszer készül belőle valami, és minden vágyam, hogy a közeljövőben majd a saját termesztésű zöldségünkből süssem, főzzem a cukkinis finomságokat. Mondjuk, ezt itt!

Cukkini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cukkini

Ha szeretnél egy tésztás ételt, ami igazából nem is tészta, meg még a cukkinit is szereted, akkor nyert ügyed lesz ezzel a recepttel!

Hozzávalók:

2 fő részére szerezz be 3 darab, közepes méretű cukkinit, egy maréknyi friss bazsalikomot (de helyettesíthető 1 evőkanál szárítottal is), 1 gerezd fokhagymát, 4 evőkanál olívaolajat.

Az elkészítése pofonegyszerű:

A szószhoz az áttört fokhagymát, bazsalikomot keverd össze az olívaolajjal. A cukkinit mosd meg, majd egy hámozó segítségével szelj belőle vékony csíkokat. Ezeket párold sós vízben puhára, de maradjon roppanós! Öntsd nyakon a tésztádat a fokhagymás szósszal és jó étvágyat!

Forrás: [madame.de](https://www.madame.de/schnelle-rezepte-703914.html

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...