2023.06.16. 17:45:01 6631 230

Nem eszik a gyerkőc? – Művészkedj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték, míg nem válunk szülővé, el sem tudjuk képzelni, hogy egy gyermek etetése (vagyis a könyörgés, hogy egyen már valamit) milyen idegtépő is tud lenni. Van, hogy az ember elengedi, és nem görcsöl rajt, éppen mit eszik vagy nem eszik a gyerkőc. Ám vannak kevésbé laza napok is.

Kisgyerek eszik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kisgyerek eszik

No, ezeken a napokon jól jön némi kreativitás és néhány mentőötlet, hogy hogyan is tudjuk rávenni a család legifjabb tagjait, hogy tegyenek a szájukba némi éltető, energiát adó táplálékot. Mert vannak fondorlatos módszerek, amivel kicsit könnyebb rávenni az aprónépet az evésre. Ilyen lehet az, ha művészi alkotásokat készítesz a különböző élelmiszerekből. Tudjuk, nem illik játszani az étellel, de azért ez esetben kivételt tehetünk. Íme, néhány szuper ötlet!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...