2022.11.14. 17:45:20 6170 228

(Nem) altató dalok – Dalok, ahol a főszereplő az alvás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték, ilyen hideg, barátságtalan időben nemigen van kedvünk kikászálódni az ágyból, mégha muszáj is, mert vár az iskola, óvoda, bölcsi, munka. Legszívesebben viszont egy óriási paplanba burkolózva töltenénk az egész napot és annak védelméből kukucskálnánk kifelé, hogy vajon mi történik a nagyvilágban.

Alvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alvás

Sajnos, az élet nem ilyen egyszerű, ha fel kell kelni, hát fel kell kelni, ha útnak kell indulni, hát útnak kell indulni. És ha már nem alhatunk, legalább hallgassunk néhány kellemes (vagy éppen ébresztő) dallamot, melynek középpontjában, így vagy úgy, de az alvás áll.

Martin Garrix feat. Bonn: No Sleep

Czakó Ildikó Gombóc - Beri Ary: Mindenki alszik

Sam Smith: How Do You Sleep?

Elefánt: Alszik

Roxette: Sleeping In My Car

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...