2024.03.08. 12:36:56 6201 239

Ne menjetek el egymás mellett! – Kérdések, amik nélkül ne hajtsátok álomra a fejeteket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A rohanó hétköznapokban a párunkkal egymásra szánható idő sokszor a nullával egyenlő. Mert a gyerekek, a munka, a háztartás… Mire ágyba kerülünk, már csak az alváshoz van erőnk. És elmennek úgy napok, hetek hónapok, hogy a napi teendőkkel kapcsolatos párbeszéden kívül nem jut idő, energia a komolyabb beszélgetésekre.

Boldogtalan pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogtalan pár

Lehet, hogy kell némi erőfeszítés hozzá, és álommanókat is el kell hessegetni, ha túl korán érkeznének, de megéri ezt a három témát körbejárni a másik felünkkel minden este, lefekvés előtt.

  • Koncentráljunk a jóra! Tedd fel ezt a kérdést és figyeld meg a párod arcát: ”Mitől voltál a legboldogabb az utóbbi időben?” Ugye, hogy ezzel az apró kérdéssel milyen könnyedén feldobtad a hangulatát? Így máris vidámabban hajtjátok álomra a fejeteket!

  • Foglalkozzunk a kevésbé kellemessel is! Sajnos, nem árt feltenni a következő kérdést sem, miszerint: Mi okoz számodra feszültséget, stresszt mostanában? Hagyd, hogy kibeszélje magából a feszkót a másik, így megnyugszik és sokkal kipihentebben hajtja álomra a fejét, veled együtt.

  • Bonyolítsd a dolgod! Ugyan a „Milyen napod volt?” minden nap elhangzik, de válasz általában elég sablonos: „Semmi különös!”, ,,Csak a szokásos.”. Ám ha csavarsz rajt egy kicsit, és inkább azt kérdezed, hogy: „Mi volt ma a legvidámabb a napodban?”, máris sokkal nagyobb az esélye annak, hogy kialakul egy beszélgetés köztetek. Ezt amúgy a gyerekeknél is érdemes bevetni! Ők is többet mesélnek majd a sulis, ovis napjaikról!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...