2018.11.11. 17:41:18 11229 342

Ne hagyd, hogy magával ragadjon a novemberi melankólia! – Tippek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyire szerettük idén az ősz első két hónapját, annyira nem vagyunk kibékülve ezzel a borús novemberrel. Persze, ez az időjárás is kell, és mindennek megvan a rendje, nem lehet a nyár után mindjárt tavasz! (Természetesen, kell egy kevéske tél a kettő között, csakis a karácsony miatt!:-))

Novemberi melankólia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Novemberi melankólia

Szóval, nincs mi tennünk, november van, és egy jó ideig még az is marad, aminek nem igazán örülünk. Még akkor sem, ha néhány szépséges tulajdonságát sikerült is összegyűjtenünk Nektek! No, de ne hagyjuk semmiképpen, hogy hatalmába kerítsen minket a novemberi „depis” időszak, tegyünk érte, hogy ez a hónap is szép és tartalmas legyen!

Először is: csakis Te vagy a felelős!

Ahogy általában, a rosszkedved, melankóliád ellen csakis Te tehetsz! Ne várd, hogy mások derítenek majd jobb kedvre, mások hívnak el vagy meg mindig! Kezdeményezz Te is, ne hagyd, hogy magával ragadjon az ősz végi depis hangulat!

Lehet, hogy a fotel, kanapé kényelmes, de…

Bizony, a zord időjárásban nemigen van kedvünk kimozdulni, ám a begubózás nem kifejezetten a legjobb módszer a búskomor hangulat ellen! Nézz körül, milyen programok vannak a környéketeken: koncert, egyéb kulturális műsor, színházi előadás. De ha ezeket valamiért passzolnád, az biztos, hogy a (közeledben lévő) városban már fent vannak a karácsonyi fények! Tégy egy kora esti sétát a kivilágított utcákon, máris jobb lesz a hangulatod! De jó ötlet lehet ilyenkor a mozi is, érdeklődd meg, miket játszanak mostanában a közeletekben!

Itt az ideje a sportnak!

Az óraátállítás után ránk köszöntenek a hosszú, téli esték, amikor sokszor az unalomba fásulunk bele! Keress a környékeden egy fitnesztermet, és látogasd rendszeresen az ott tartott órákat! Ha erre nincs lehetőséged, az interneten is rengeteg „sportos” videó van, amely segítségedre lehet, ha egy kis endorfinra lenne szüksége a lelkednek, és némi mozgásra a testednek.

Induljon jól a napod!

Ha máskor sem időd, sem energiád nincs egy forró kakaó elkészítéséhez, akkor hajrá, mert a november bizony bőven alkalmas erre! Ha vigyáznál a vonalaidra, kényeztesd a tested-lelked különleges gyümölcsteákkal! Ilyenkor már kaphatóak a téli fűszerekkel ízesített filterek, úgyhogy kedvedre válogathatsz!

Iktass be egy szépségnapot!

A rossz hangulat ellen a legjobb egy kis „szépítkezés”! Régóta halogatod, hogy meglátogasd a kozmetikusod egy arckezelés miatt? Vagy éppen a frizuraváltást napolod el állandóan? Esetleg a körmeid is elbírnának egy új színt! Hát hajrá, hagyd, hogy a szakemberek még szebbé varázsoljanak! Egy nap Neked is jár!

És ha már szépségnap!

Ha a fentiek közül most egyik sem fér bele valamiért, hát tarts egy lazítós estét otthon! Csap megnyit, kád tele finom, meleg (forró:-)) vízzel, egy pár csepp illóolaj és már merülhetsz is el a forró habokban! Az persze nem baj, ha a párodat megkéred, hogy a gyerkőcökre ügyeljen, amíg Te lazulsz, mert az biztos, hogy éppen a fürdőzés közepette támad halaszthatatlan közölnivalójuk!:-)

Természetesen, ha egy futó novemberi melankóliánál többről van szó, mindenképpen fordulj szakemberhez!

Ötlet: gesundheit.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...