2018.11.03. 10:36:47 9294 274

És Neked mi jut eszedbe a novemberről? – Nekünk ez a 4+1 dolog!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még emlékszem, amikor januárban azt éreztem, ennek az évnek soha nem lesz vége. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem legalább néhány hónapba beletelik, mire megszokom, hogy bizony új év kezdődött. Aztán hipp és hopp, már novembert is írunk!

November - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com November

És bizony, ilyenkor már nyakunkon az év vége! Otthon már a karácsonyi menüt tervezzük, van, aki már a karácsonyi ajándékok beszerzésénél tart, sőt, akad, aki túl is van rajta! A munkahelyünkön ilyenkor jön még egy utolsó (vagy utolsó előtti) nagy hajrá, és bizony, már azt tervezgetjük, hogyan is megyünk szabadságra az ünnepek előtt, között. És még mi juthat eszünkbe, így, novemberben?

Gyújts egy gyertyát!

Elhunyt szeretteinkre emlékezünk november első napjaiban, sokan keressük fel a temetőket, sírhelyeket, állunk meg egy pillanatra, és idézzük fel egykori családtagunkkal, barátunkkal töltött boldog perceket.

November1 | Forrás: 123rf.comNovember1 | Forrás: 123rf.com

Nincs itt semmi galiba!

De nincs ám, hiszen sokunknál kerül ilyenkor, vagyis Márton-nap környékén liba, kacsa az asztalra. Ehhez recepteket nálunk is találtok, itt és itt!

November2 | Forrás: 123rf.comNovember2 | Forrás: 123rf.com

Amikor nem „tilos” a szakáll!:-)

A „No shave November” mozgalom, vagyis az a hónap, amikor is a férfiak hanyagolják a borotválkozást, már jó néhány éve tartja magát, népszerűsége töretlen! Hogy mi is a lényege ennek az egésznek? Az erősebbik nem képviselői így hívják fel a figyelmet a prosztatarák veszélyére, illetve a rendszeres szűrés fontosságára.

November3 | Forrás: 123rf.comNovember3 | Forrás: 123rf.com

Ha már enyhe volt az október…:-)

Bizony, az Indián nyár idén október közepéig velünk volt, úgyhogy forró finomságokra nemigen gondoltunk. De most, hogy beköszöntöttek a hidegebb napok, egy forró csoki mindig jól esik. Pláne, ha sütőtökkel van megbolondítva!:-)

November4 | Forrás: 123rf.comNovember4 | Forrás: 123rf.com

Közeledik!:-)

Ahogy már a cikk elején is említettem, sokunk már ilyenkor nekiáll gondolkodni a karácsonyi menün, ajándékokon. Ugyan ezeknek nem egyenes következménye, de ilyenkor egy kicsit a lelkünk is átalakul, hiszen hamarosan itt a várakozás, ráhangolódás időszaka, az advent!

November5 | Forrás: 123rf.comNovember5 | Forrás: 123rf.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...