2019.07.06. 13:24:29 12697 345

Mutasd, hogy alszol, megmondom, ki vagy!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, van úgy, hogy arra sem emlékszem, hogyan hajtottam álomra a fejem, mert a nap végére általában már annyira elfáradok, hogy ezzel valamiért nem foglalkozom. Pedig sok minden kiderülhet abból, milyen pózban térünk az álmok földjére. Figyeljétek csak!

Alvási pózok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alvási pózok

A miss.at cikke szerint, ilyen ember vagy, ha szeretsz…:

... a hasadon aludni

Céltudatos vagy, törtető és nem hagyod, hogy eltántorítsanak a célodtól. Ha így alszol, még a szexuális álmok is gyakrabban megkörnyékeznek. Az emberek valamivel több, mint 10 %-a kedveli ezt a pózt.

... az oldaladon feküdni

Kiegyensúlyozott ember hírében állsz, és az életedben mindig egyvalamire fókuszálsz, legyen az család, vagy a karrier. Pozitívan szemléled a világot magad körül.

... „kiskifli-nagykiflizni”

No, akkor valószínűleg éppen nagyon szerelmes vagy, és éppen a kedveseddel bújsz így össze.:-) Ha Te vagy az ölelő „kanál”, az bizony a temperamentumos, erős énedre utalhat.

... embrió pózban aludni

Végtelenül kedves, segítőkész ember hírében állsz! Veled aztán könnyű kijönni! Érzékeny ember vagy, akinek szüksége van egy kis időre, hogy megnyíljon mások felé.

... a hátadon nyugovóra térni

Habár megvan a veszélye, hogy horkolásoddal nem hagyod aludni a többieket, ezt a fajta alvási pózt kedvelők magabiztosak, kíváncsiak, könnyedén veszik az életet.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...