2019.06.23. 11:00:04 10985 321

Mosd tisztára, édes! – Szuper szappan, házilag
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a nyár, a kerti munkák ideje. Vagy éppen a kerti szerszámok javításának, tisztításának ideje. De a legszebb homokvárak is ilyenkor épülnek. Hogy mi az összefüggés ezek között? Mondjuk, hogy nem éppen „tiszta” munkák. Azaz, számíthatunk rá, hogy még a körmünk alatt is piszok lesz.

Szappan házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szappan házilag

Ilyenkor jöhetnek a mindenféle erős, dörzsis szappanok. Ezek nyilván jók, mivel a szennyeződést leviszik. Ám a bőrünket is szárítják. És legyünk őszinték: egy-egy alkalomért miért is szereznénk be egy egész tégely erős hatású tisztítószert, amikor még a felét sem használjuk el?

Valami természetesebbet?

Naná, jöhet! És ha eláruljuk, hogy még árban is jobban jössz ki, amellett, hogy sem magadat, sem a környezetedet nem károsítod, akkor pláne megéri belevágni ennek a „csodaszernek” az elkészítésébe.

A recept egyszerű

Végy egy nagyobb adag cukrot (ne sajnáld) és némi olajat (bármilyen háztartási olaj jó lehet). Keverd össze, majd dörzsöld át ezzel a kezeidet! Alaposan öblítsd le és láss csodát: a szennyeződések eltűnten, míg a bőröd pihe-puhává változott!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...