2018.04.27. 10:36:34 10864 314

Mit etetnének veled a génjeid?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a fogyókúra kerül szóba, egyesek legyintenek, másoknak viszont a kemény, megvonásokkal járó időszakok jutnak az eszükbe. Ők pontosan tudják, hogy milyen nehéz, amikor nem ehetünk bármikor bármit és bármilyen mennyiségben. Persze nem minden diéta egyforma, most egy egészen speciális típussal ismertetünk meg.

Fogyókúra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogyókúra

Ha egészségesen akarunk élni, bizonyos alapszabályokat be kell tartanunk, de ha érezzük és látjuk is az eredményét ennek, akkor nem fog olyan nehezünkre esni. Aki szokott minket olvasni, az tudja, hogy mi nem tesszük le a voksunkat egyetlen diéta mellett sem, és azt is, hogy inkább az életmódváltás mellett szoktunk érvelni. A genetikai jellemzőink alapján összeállított diéta pontosan ebben segíthet nekünk.

Genetikai igény szerinti táplálkozás

Ez az irányzat abban különbözik a divatdiétáktól, hogy minden ember számára személyre szabott ajánlást tartalmaz, az adott személy genetikai igényének megfelelően. Nem diétáról, vagy fogyókúráról beszélünk, hanem az adott ember genetikai igénye szerinti egészséges táplálkozásról. Nem kúra szerűen kell alkalmazni, hanem életvitelszerűen. Lemondással és megvonással jár, de az eredmény magáért beszél. Fontos tudni, hogy nem kell teljes mértékben lemondanunk azokról az ételekről, amiket esetleg nem javasolt fogyasztanunk, de szeretünk. Ha ritkán fogyasztjuk őket, nem fog felborulni a rendszer, de a napi szintű fogyasztásukról le kell mondani.

Nem szükséges azonban koplalni, a megengedett élelmiszerekből bőségesen lehet fogyasztani. A módszer egy anyagcseretípus-mérésen alapul, a négy legfontosabb faktor kerül vizsgálatra, úgymint az idegrendszer, az emésztőrendszer, a hormonháztartás és a vércsoport. Az eredmény jobb közérzet, magasabb energiaszint, optimális testsúly és testösszetétel lesz. Mindezek egy optimálisan működő szervezetet eredményeznek, az immunrendszer megerősödik, és a test öngyógyító mechanizmusa beindul.

Megfelelő vízfogyasztás

Köztudott, hogy mennyi víz elfogyasztásra van szükségünk, azonban az sem mindegy, hogy mikor iszunk. Az emésztés elősegítése érdekében étkezést megelőzően 45 perccel korábban igyunk és alatta ne vigyünk be folyadékot.

Kiknek ajánlott?

Azoknak, akik már többféle fogyási módszer kipróbáltak de nem jártak sikerrel. Akik valamilyen betegséggel küzdenek - pl.: ekcéma, allergia - és nem találják a megfelelő gyógymódot. Természetesen a kitartás itt is ugyanúgy szükséges mint bármely más módszernél. Elindulni nehéz, megszokni az új ételeket, magát a rendszert és, hogy figyelni kell az alapanyagokra, sőt, azok beszerzése is igényel némi utánajárást.

Forrás: genetikaitaplalkozas.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mi a méreted? – Számold ki hozzád illő hajhosszt!

Mielőtt fodrászhoz megyünk, eltervezzük, hogy most bizony ennyit meg annyit vágatunk majd a hajunkból, és itt nyíratjuk fel, meg ott, mert majd úgyis megnő, ha nem tetszik, és így tovább. No persze, mire odakerülünk a székbe, marad a „legyen csak 5 centi a végéből” stílus!:)

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.