2015.12.06. 18:49:48 12456 370

Mit árul el a személyiségedről a frizurád?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Compfban, kontyban, lazán, loknisan, esetleg egyenesen? Vagy sosem úgy, ahogy Te, hanem ahogy a hajad szeretné? Vajon a véletlennek, esetleg a reggeli készülődésre szánt rengeteg, vagy inkább túl kevés időnek köszönhető az aznapi frizurád? Miről árulkodik? A hangulatodról? Esetleg a személyiségedről?

Copf - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Copf

Persze, vannak hajkoronánknak bizonyos tulajdonságai, amelyek ellen nem tudunk mit tenni. A tipikus „ha egyenes, az a baj, ha göndör, az a baj” esete. Szóval, „hozott anyagból” dolgozunk. Ám hogy mit hozunk ki ebből az „anyagból” az igenis árulkodó lehet.

Laza hullámok

Szívesen fektetsz munkát huncut fürtjeidbe, kellően magabiztos vagy és nem jössz egykönnyen zavarba a teremtés koronái előtt sem. Ezt a férfiak szeretik is, úgyhogy könnyen az ujjad köré csavarod őket. Élvezed, ha a figyelem középpontjába kerülsz.

Laza konty

Ha szívesen tűzöd a hajad laza kontyba hátul, akkor higgadt vagy és nem bonyolítod túl a dolgokat. Szeretsz a barátaiddal lenni, sportolni, a természetben járni.

Feszes konty a fejed búbján

Akár a munkáról, akár a privát életről van szó, szereted, ha kontroll alatt tarthatod az eseményeket. Ambiciózus vagy, kellően motivált és mindig eléred az általad kitűzött célt. Ám megeshet, a partnereddel szemben támasztott követelmények kissé magasak, hiszen ha valakit a közeledbe engedsz, annak bizony muszáj tökéletesnek lennie.

Szigorú copf

Ha így hordod a hajadat, akkor Te minden bizonnyal egy nagyon határozott és magabiztos személyiség lehetsz. Belemész a konfliktusokba, de a vitákból általában jól jössz ki, kitartasz a véleményed mellett, és általában nem teszel lakatot a szádra. Ám meg is becsülöd mások őszinte véleményét.

Huncut göndör fürtök

Ha kócos, huncut göndör fürtöket viselsz, akkor egy álmodozó kis vadóc hírében állhatsz.:-) Gondtalanul sétálsz végig az életen, néha tervek nélkül, hagyod, hogy minden csak úgy megtörténjen. Ilyenkor néha maga vagy a megtestesült káosz. De a magad édes módján ebből is mindig jól jössz ki és könnyedén csavarsz az ujjad köré bárkit.

Egyenes

Elsőre egy kicsit távolságtartónak tűnsz, ám ha jobban megismernek, kellemeset csalódnak benned az emberek. Nem vagy a nagy változások híve, sem a munkában, sem a privát életedben. Épp ezért megbízható partner vagy, és igen széles baráti körrel is rendelkezel.

Rövid

Ha a rövid frizura mellett döntesz, akkor Te a magabiztos és természetes hölgyek közé tartozol. Számodra elképzelhetetlen, hogy másoknak akarj megfelelni. Állsz elébe a kihívásoknak és sokan csodálnak határozott döntéseidért, amelyeket akár a magán-, akár a munkahelyi életedben hozol.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Farmer kalauz, hogy tudd melyiket hova és hogyan

Talán túlzás nélkül lehet azt állítani, hogy nem sok olyan ember él a bolygónkon, akin ne lett volna farmer legalább egyszer valamilyen formában. A bűvös hatvanas évek óta gyakorlatilag töretlen népszerűségnek örvend mindenhol. Örökké képes a megújulásra és soha nem megy ki a divatból. Gyakorlatilag mindenféle ruhadarabot készítenek már farmer anyagból – talán fehérneműt nem – és a kiegészítők piacát is meghódította.

Vess véget a menstruációs migrénnek!

Azok a napok sok vicc tárgyai, de azok a napok sok nőtársunk számára fele sem tréfa! Puffadás, görcsölés, ingerlékenység és fejfájás kísérhetik a női ciklust. Sajnos ez a természetes élettani folyamat a nők jelentős részét különösen súlyosan érinthetik. De nem kell beletörődnünk a lüktető fejfájásba!

Adakozni jó, de szeretni ki fog?

A karácsony és a téli időszak évről évre előhozza, kidomborítja az érzelmeket. Ki azért néz magába, mert a családjáért hálás, ki pedig azért, mert már nem maradt esetleg senkije. Nehéz és mégis szép évszak ez, minden őrült év végi hajtásával és ünnepével egyetemben. Mindenki próbálja az ünnepekig lezárni azt, amiről úgy érzi, már nem hurcolhatja át az új esztendőbe. Mindenki igyekszik letenni a terheit. Ezek a terhek bizony nem csak fizikaiak és nem csak munkával és pénzügyekkel kapcsolatosak. Elég gyakran olyan nyomasztó lelki problémák, amelyek ilyenkor fokozottan tűnnek fel, és derül ki, hogy egész évben csak próbáltunk nem odafigyelni rájuk.