2017.12.17. 14:03:19 12330 331

Mindjárt itt a karácsony! – SOS ajándékötletek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, amikor gyerkőc érkezik a családba, egy kicsit átalakul a karácsonyi ajándékozás mind a szűkebb, mind a tágabb családban. Persze, az ember próbálja nem elkényeztetni a legifjabbakat, de azért ha ajándékvásárlás, akkor elsősorban a gyermek vagy gyermekek járnak a fejünkben.

Képkeret - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Képkeret

A nagy gyerekek, vagyis a felnőttek ilyenkor kicsit háttérbe szorulnak, már ami az ajándékosztást illeti. De azért valami apróság nekik is jár. Ami személyes, ami szívből jön ééés… ami villámgyorsan elkészül!

A tuti befutó!

Nem panaszkodhatom, sok szép, értékes, kedves ajándékot kaptam az évek során a páromtól, családomtól, barátaimtól. De az egyik legemlékezetesebb egy karácsonyi fémdoboz, tele illatos, csupacsokis, puha, házi (vagyis barátosném által sütött:-)) sütivel. Szóval, ha semmi nem jut az eszedbe, akkor süss egy nagy adag mézeskalácsot, vagy bármilyen aprósüteményt, amihez kedved, energiád, alapanyagod van, díszítsd ki, ahogy szeretnéd, tedd őket kis dobozkákba, zsákocskákba és add át nagy szeretettel. Biztos mindenki értékelni fogja!:-)

A legszemélyesebb!

Ugyan manapság egy közös kép elkészültében nincs semmi különös, vannak, akik naponta többször is fotózzák önmagukat, a környezetüket, családtagjaikat, de azért egy különleges keretbe fogott, a pároddal/gyerekeddel/testvéreddel/szüleiddel/barátnőddel/barátoddal készült közös képnél kevés szívhez szólóbb van. A keret lehet sk., vagyis saját készítésű, lehet változatosan feldíszített, de egészen egyszerű is, de a felirat, vagyis a „címzés” ne maradjon le róla: „A legjobb Apának/Nagybácsinak/Nagyszülőnek/Barátnőmnek”!:-)

Gyors wellness, gyors ajándék!

Készíthetsz saját magad is házilag fürdőolajat, fürdősót, amit aztán kis üvegcsébe, dobozkába rejthetsz. De vásárolhatsz is ezekből kis kiszerelésűeket, amiket aztán egy kicsit nagyobb ajándékcsomaggá rakhatsz össze.

Tuti recept!

Ha nincs kedved „bíbelődni” sütéssel, főzéssel, rakd össze a hozzávalókat, és az elkészítést bízd az ajándékozottra! Vásárold meg egy finom forralt bor hozzávalóit, a forralandó nedűtől a belevaló gyümölcsökön át egészen a fűszerekig (nem, nem a készen kapható forralt bor fűszerkeverékre gondolunk!), bújtasd egy szép ajándéktasakba, és már kész is az ajándék. Vagy ugyanezt megjátszhatod, mondjuk muffinnal is, ahol a száraz hozzávalókat, szépen rétegezve egy karácsonyi dobozkába rejted.

Hívd meg őket!

Ha tényleg semmi nem jut az eszedbe, vagyis inkább időd nincs kitalálni, ki minek örülne, készíts meghívót! Lehet ez egy barátnőknek szóló borozgatós, sütizős, filmnézős csajos este sok-sok nevetéssel, szólhat a szüleidnek egy finom, általad készített vacsorára, forralt borozásra. Vagy a párodnak, egy kettesben töltött estére (a gyermek, gyermekek felügyeletét persze előre le kell beszélned a lelkes nagybácsival/nagynénivel/barátnőddel/nagyszülőkkel:-)). Mert az idő, figyelem, amit a másikra, szeretteinkre szánunk, talán a legnagyobb ajándék. Nem csak karácsonykor, hanem bármikor!:-)

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...