2023.08.26. 14:02:10 7329 253

Mindennapi nyűgjeink – Avagy a kellemetlen nem is olyan kellemetlen?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztos veled is megesett már olyan dolog, ami miatt napokig, vagy akár hetekig kellemetlenül érezted magad a kollégáid, a családod, a barátaid, ismerőseid előtt. Nem kell nagy történésekre gondolni, egy kivillanó melltartó(pánt), maszatos arc is adhat okot némi izgalomra.

Nevetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nevetés

Ilyenkor aztán napokig gyötörjük magunkat, hogy miért is nem figyeltünk oda magunkra jobban, miért nem néztünk jobban tükörbe és amúgy is, jajj de ciki.:-) Pedig meglehet, ez mind-mind olyan helyzet, szituáció, ami bárkivel megtörténhet, és nem is kellene olyan rosszul érezned magad.

Mert bárkivel előfordulhat, hogy…

... új „fogékszerrel” gazdagodik!

Az adott helyzetben rettentő kellemetlen tud lenni a fogakra ragadt ételdarab, amit nem azonnal, csak mondjuk néhány órácska múlva veszünk észre. Abban az időben pedig túlestünk néhány megbeszélésen, fontos és kevésbé fontos találkozón, baráti vagy munkahelyi csevejen. No, és akkor mi van? Ma Te, holnap ő. Esetleg tanulj az esetből, és ha a beszélgetőpartnerednél is hasonló helyzet állt elő, jelezd számára, hogy legalább ő ne érezze magát utólag kellemetlenül.

... könnyen elérzékenyül

Valójában itt nem is Veled van a probléma, hanem a környezeteddel, akik nem tudnak, nem akarnak elfogadni Téged. Téged, aki kicsit érzékenyebben reagálsz bizonyos helyzetekben. Mert sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy nem vagyunk egyformák!

... megviselik a nehéz napok

OK, ez általában a nőkkel fordul elő, és igen, a menstruáció előtti időszakban fáradékonyabbak, ingerlékenyebbek, érzékenyebbek vagyunk. És ez valóban olyan nagy probléma, amiért minden hónapban kellemetlenül kellene éreznünk magunkat? Szerintünk nem, úgyhogy ne is agyalj ezen!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...