2022.06.12. 17:48:43 6368 239

Milyen lesz az idei napszemcsi-divat? – Vicces videók, hogy milyen nem lesz:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A napszemüveg kérdés nálam kényes téma. Hosszú évek óta próbálom megtalálni az igazit, eddig viszonylag kevés sikerrel. Tudjátok, ami mindenhogy passzol, pont úgy áll rajtam, mintha csakis nekem tervezték volna, jól véd, és mondjuk még jó áron is sikerül beszereznem. Meglehet, csak rossz helyen kerestem.

Napszemüvegek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napszemüvegek

Mi van, ha eljött a DIY-napszemüvegek korszaka? Előfordulhat, hogy csupán némi kreativitást és kézügyességet kell vinnem a dolgokba, és máris meg van oldva hosszú évek problémája? Mert bizony napszemüveg otthon, házilag is készíthető. Azt mondjuk nem állítom, hogy védi is a szemet a káros sugaraktól, de legalább vicces!:-)

Ha a meglévő napszemüveged szeretnéd csinosítani, íme, egy igencsak hiánypótló videó

Azt pedig nem mondhatjuk, hogy a kutyát sem érdekli az napszemüveg-divat:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ne hagyd a tornazsák és az iskolatáska tisztítását augusztusra! Így csináld!

Az iskolába járás, a túrázás vagy akár csak egy nap eltöltése a parkban mind-mind látható nyomot hagyhat a hátizsákokon. Az rendben van, hogy hazaérve egy fertőtlenítő törlőkendővel letöröljük kívülről a táska anyagát, de ez nem elég, rendszeresen időt kell szánnunk az alapos tisztításra. A különböző foltok és az általános szennyeződések a helyes módszerrel könnyen kitisztíthatók, így gyakorlatilag teljesen újnak tűnhet az adott darab.

Babázásból vissza a munkahelyre: 13 dolog, amiért az anyukák izgulnak

Egy nemrég végzett felmérés eredménye szerint általánosan akár öt hónapba is telhet, mire egy újdonsült anya vissza tud illeszkedni a munkahelyére, miután első gyermeke megszületett. Bár sok nő élvezi a munkába való visszatérés nyújtotta változatosságot, de ez egyben valódi küzdelmet is jelenthet annak terén, hogyan is egyeztessék össze a különböző szerepeiket. Egyes nők számára ez az időszak akár a mentális egészség romlását is eredményezheti!

Egy szál levendula. Nem is gondolnád, mi mindenre jó

A levendula nagyon régóta életünk szerves része. Ma már nem csak mint gyógynövény, hanem mint eszköz is szerepel a médiában és közösségi médiában arra emlékeztetve az embereket, hogy a legegyszerűbb kis mezei növény is milyen csoda lehet egy fotón. Előszeretettel használjuk képi háttérként a lélegzetelállító levendula mezőket és a levendula mintás háztartási eszközök, használati és dísztárgyak divatja sosem múlik el. Nézzük, ezeken kívül mi mindenre lehet még jó és hasznunkra ez a különleges növény.