2022.06.12. 17:48:43 13974 250

Milyen lesz az idei napszemcsi-divat? – Vicces videók, hogy milyen nem lesz:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A napszemüveg kérdés nálam kényes téma. Hosszú évek óta próbálom megtalálni az igazit, eddig viszonylag kevés sikerrel. Tudjátok, ami mindenhogy passzol, pont úgy áll rajtam, mintha csakis nekem tervezték volna, jól véd, és mondjuk még jó áron is sikerül beszereznem. Meglehet, csak rossz helyen kerestem.

Napszemüvegek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napszemüvegek

Mi van, ha eljött a DIY-napszemüvegek korszaka? Előfordulhat, hogy csupán némi kreativitást és kézügyességet kell vinnem a dolgokba, és máris meg van oldva hosszú évek problémája? Mert bizony napszemüveg otthon, házilag is készíthető. Azt mondjuk nem állítom, hogy védi is a szemet a káros sugaraktól, de legalább vicces!:-)

Ha a meglévő napszemüveged szeretnéd csinosítani, íme, egy igencsak hiánypótló videó

Azt pedig nem mondhatjuk, hogy a kutyát sem érdekli az napszemüveg-divat:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mérgező emberek a környezetünkben - Jelek és lehetséges megoldások

Bizonyos értelemben mindannyian rendelkezünk egy kisebb, esetenként nagyobbra nyúlt, láthatatlan tüskével, mellyel néha akarva, ám legtöbbször mégiscsak akaratlanul „megmérgezünk” másokat. Megbántjuk a szeretteinket, a barátainkat, a környezetünkben élő embereket. Egy meggondolatlanul elejtett szó, mely kígyóméregként fröccsen a másik emberre, egy figyelmetlenség, egy óvatlanul megtett lépés, vagy egy elsietett döntés mind toxikus eredményeket szülhet. De kik azok, akik a mérgezés külön csoportjába sorolhatók? Miről ismerhetjük fel ezeket a viselkedésformákat, illetve mivel gyógyíthatjuk meg a „méregbe borult” helyzeteket?

Tanulható-e az optimizmus?

Lionel Tiger amerikai antropológus, az optimizmust az evolúció során kialakult, az emberek egyik legmeghatározóbb funkciójaként értelmezte. Azt figyelembe véve, hogy az optimizmus a jövőről való gondolkodást hordozza magában - mely az elmúlással való szembesülést is tartalmazza -, tulajdonképpen a félelem ellensúlyozójaként is jellemezhető. Annak ellenére, hogy az előbbi megfigyeléssel nem mindenki ért egyet, tagadhatatlan, hogy az optimizmus az egészségre is erőteljes hatást gyakorol. De vajon tanulható az optimizmus?

Krisna-völgyi búcsút tartanak Somogyvámoson

A népi mesterségek és a fenntarthatóság a fő témája a Krisna-völgyi búcsúnak, amelyet július 26. és 28. között rendeznek Somogyvámos határában.