2018.11.01. 15:39:07 9958 350

Miért érdemes szeretnünk a kávét? – Például ezekért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték, sokunknak nincs igazán ideje naponta egyszer, vagy akár többször leülni, és nyugodtan meginni egy csésze kávét. Reggel gyorsan felhörpintjük, esetleg még ebéd után, és ennyi volt a kávé és annak élvezete.

Kávézás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kávézás

Ilyenkor nem is íz ízéért, hanem azért isszuk, hogy hasson, vagyis hogy elűzze az álommanókat, akik néha igencsak meg tudják keseríteni a napjainkat. De miért is előnyös nekünk még a kávéivás? Mondjuk ezekért itt ni!

Ugyan nem csak így lehetsz a közösség tagja, de…

… mindenképpen jó csapatépítő pillanat lehet a reggeli, ebéd utáni kávézás a kollégákkal. Míg munka közben általában csak a munkáról beszélgettek, addig ilyenkor hétköznapibb dolgok is szóba kerülhetnek. Ha a főnök is megtisztel Titeket a jelenlétével, esetleg alkalmatok nyílhat bizonyos ötletek, újítások felvetésére.

Nem csak a munkahelyi kapcsolataidra lehet jó hatással!

Hanem bizony a barátiakra is! Mert egy gyors „csajos”, haveros találkák egyik leggyakoribb színhelye a közeli kávézó. Sokszor világmegváltó beszélgetések zajlanak ilyenkor egy-egy kávé fölött!

Amiért olyan sokan szeretik

Az agyműködésednek, teljesítőképességednek kifejezetten jót tesz egy-egy csésze kávé elfogyasztása.

Védhet is!

A rendszeres kávéfogyasztás védheti a májat, csökkentheti az Alzheimer-kór kialakulásának veszélyét, de akár a bőrrák kockázatát is mérsékelheti.

Nem csak „magában” finom!

A kávé különböző módokon elkészítve akár már önmagában is remek desszert lehet, de szuper alapja lehet különböző finomságoknak, süteményeknek. Gondoljunk csak egy fenséges tiramisura!:-) Vagy a nyár slágerére, a tejes kávéra!:-) Ugye, hogy ugye!

És Te miért szereted a kávét?

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...