2024.03.03. 17:45:39 6888 243

Mert nem csak a február a szerelem hónapja! – Randitippek elfoglalt pároknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy a mindennapi teendőkön, családi élet koordinálásán, a munkahelyi helyzetek megoldásán túl már nem jut idő sem magunkra, sem egymásra a párunkkal. Amikor hiába laktok egy helyen, találkoztok naponta, mégis hiányzik a másik, de egyszerűen nem bírtok kiszakítani hetente, de akár havonta sem pár órácskát, amit egymással tölthettek.

Új szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új szerelem

Akkor jönnek jól ezek a nap, a hét, a hónap bármely szakában bevethető „rapidrandi” tippek, hogy egy kicsit visszataláljatok egymáshoz!

Éljen a zene!

Esténként összebújva, vagy néhány szabad percet napközben használjatok arra, hogy meghallgattok néhány közös kedvenc dalt, esetleg megnéziket hozzá a klipet, hogy a vizuális élmény se maradjon el.

Jöhet a vidámság?

Vegyél elő papírt és ceruzát és gyűjts össze néhány vidám, közös pillanatot a mögöttetek álló időszakból! Ha vannak színészi ambícióid, vagy csak szerettek együtt nagyokat nevetni, add elő a közös, mókás pillanatot! Hidd el, jól esik néhány percre kiszakadni a mindennapokból és egymással tölteni egy kis időt.

Néha ennyi is elég!

Elsőre talán kevésnek tűnhet, de egy hosszúra nyúlt ölelés is fel tud tölteni! Ha tényleg semmi esély arra, hogy a közeljövőben együtt töltsetek néhány percnél több időt, hidd el, szuper ötlet ez is! Ez a rövid kis szeánsz sokat segíthet, hogy átvészeljétek az egymás nélküli időszakot, hiszen a testi érintés hiánya hosszú távon negatív következményekkel járhat.

Merítsetek erőt a természetből!

Ha marad egy-egy fél órátok egymásra, szökjetek meg a legközelebbi parkba, erdőbe, tópartra és sétáljatok egy nagyot! Merítsetek erőt a csodálatos természet léleksimogató öleléséből!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!