2024.03.03. 17:45:39 6933 243

Mert nem csak a február a szerelem hónapja! – Randitippek elfoglalt pároknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy a mindennapi teendőkön, családi élet koordinálásán, a munkahelyi helyzetek megoldásán túl már nem jut idő sem magunkra, sem egymásra a párunkkal. Amikor hiába laktok egy helyen, találkoztok naponta, mégis hiányzik a másik, de egyszerűen nem bírtok kiszakítani hetente, de akár havonta sem pár órácskát, amit egymással tölthettek.

Új szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új szerelem

Akkor jönnek jól ezek a nap, a hét, a hónap bármely szakában bevethető „rapidrandi” tippek, hogy egy kicsit visszataláljatok egymáshoz!

Éljen a zene!

Esténként összebújva, vagy néhány szabad percet napközben használjatok arra, hogy meghallgattok néhány közös kedvenc dalt, esetleg megnéziket hozzá a klipet, hogy a vizuális élmény se maradjon el.

Jöhet a vidámság?

Vegyél elő papírt és ceruzát és gyűjts össze néhány vidám, közös pillanatot a mögöttetek álló időszakból! Ha vannak színészi ambícióid, vagy csak szerettek együtt nagyokat nevetni, add elő a közös, mókás pillanatot! Hidd el, jól esik néhány percre kiszakadni a mindennapokból és egymással tölteni egy kis időt.

Néha ennyi is elég!

Elsőre talán kevésnek tűnhet, de egy hosszúra nyúlt ölelés is fel tud tölteni! Ha tényleg semmi esély arra, hogy a közeljövőben együtt töltsetek néhány percnél több időt, hidd el, szuper ötlet ez is! Ez a rövid kis szeánsz sokat segíthet, hogy átvészeljétek az egymás nélküli időszakot, hiszen a testi érintés hiánya hosszú távon negatív következményekkel járhat.

Merítsetek erőt a természetből!

Ha marad egy-egy fél órátok egymásra, szökjetek meg a legközelebbi parkba, erdőbe, tópartra és sétáljatok egy nagyot! Merítsetek erőt a csodálatos természet léleksimogató öleléséből!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mentsünk el valamit a húsvéti hangulatból! – Mondjuk ezt a szuper receptet!

Nemrég még a húsvéti nyuszit vártuk, most pedig lassan elbúcsúzunk az áprilistól is. Szerencsére a napsütés, az egyre hosszabbodó napok kárpótolnak minket ezért a kis „veszteségért”. De ha lenne kedved megidézni a néhány héttel ezelőtti ünnepi hangulatot, egy finom sütivel biztosan sikerülni fog.

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.