2024.10.13. 17:40:31 1199 38

Meríts belőle! – 3+1 tipp, hogy újra nyaralhass (ha csak képzeletben is)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt nyaralás emlékei igazi kincsestárat jelentenek a mindennapok rohanásában. Ahogy beköszöntenek a hűvösebb hónapok, különösen jólesik visszagondolni a napsütötte napokra, a tengerparti sétákra vagy a hegyvidéki kalandokra, az ejtőzésre a strandon, vagy éppen a rokonoknál, barátoknál eltöltött néhány napra.

Nyaralás tervezgetése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaralás tervezgetése

Ezek az élmények nemcsak mosolyt csalnak az arcunkra, hanem erőt is adnak, amikor szükségünk van egy kis lélekerősítőre. A nyári emlékek felidézése lehetőséget ad arra, hogy újra átéljük az öröm pillanatait, és feltöltődjünk a jövő kihívásaihoz.

Hogyan meríthetsz erőt az elmúlt nyár leggondtalanabb napjaiból, és kerülheted el ezzel a nyaralás, nyár utáni befordultságot? Most kiderül!

Hívd össze!

Közös családi, baráti nyaraláson vagytok túl? Tartsatok egy nosztalgiaestét, amikor is felidézitek a közös pihenés legszebb, legviccesebb, vagyis a leglegleg pillanatait!

Nézz körül!

Jövős-menős, városnézős volt a pihenésed? Vagy pont hogy nem, és bepótolnád? Azt bizony lehet! Legyél vendég a saját városodban! Keress egy térképet, és járd körbe az „otthonod”, mint egy turista! Olvass utána az épületek múltjának, menj múzeumba, ülj be egy étterembe, készíts képeket! Egész máshogy nézel majd a Te városodra!

Rendezgesd!

Rengeteg képet készítettél a pihenésedről! Hát rendszerezd őket! A hűvös, téli esték erre tökéletesen alkalmasak lesznek!

Tervezd meg!

Ki mondta, hogy ősszel túl korai a következő nyaralást tervezni? Sőt! Így időben mindennek pontosan utána tudsz nézni! Sőt! Akár több úticélt is betervezhetsz, amiből majd válogatni tudsz!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...