2022.08.15. 14:29:16 6649 247

Megöl az unalom? – 4+1 szuper tippünk van ellene
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak olyan életszakaszok az életünkben, amikor szinte elképzelhetetlen, hogy valaha is unatkozni fogunk. Máskor pedig alig győzzük gyűjteni magunk köré a feladatokat, mert majd’ megöl minket az unalom. Ha éppen az utóbbi élethelyzetben vagy, találtunk Neked néhány unaloműző elfoglaltságot.

Séta, túra, sport - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Séta, túra, sport

„Relax, take it easy…”

Gondoltál már rá, hogy ki kellene próbálni a meditációt? Ha éppen életed unalmasabb időszakát éled, nincs is rá jobb alkalom! A meditáció elsajátítását a pörgősebb időszakokban is hasznát veszed majd, hiszen akkor pont a befelé figyelésre, lelassulásra, koncentrációra van szükség.

Tedd hasznossá magadat!

Úgy érzed, nem tudsz mit kezdeni a rengeteg szabadidővel? Vállalj önkéntes munkát! Segíts időseknek a mindennapi életben, vagy vállalj kutyasétáltatást a közeli állatmenhelyen. Keresd a lehetőségeket, hol teheted hasznossá magad! Az is lehet, hogy hosszú távon valami nagyon jó dolog sül ki az egészből, és megtalálod életed új értelmét.

Unalmas vagy feszült?

Úgy érzed, majd’ felrobbansz a benned lévő feszültségtől, amit a tétlenség okoz? Üss két legyet egy csapásra: sportolj! Így a feszültséget is levezetheted, és fitt is leszel!

Ne hagyd, hogy ráerősítsen!

Unalmadban Te is sokszor azon kapod magad, hogy a közösségi oldalak valamelyikét pörgeted és nagyon keresel valamit? Ugyan néha segíthet inspirálódni egy-egy ilyen felület, a legtöbb esetben csak ront a helyzeten. Hagyd pihenni azt a telefont!

Éld ki a kreativitásod!

Mindig is úgy érezted, hogy van benned annyi kreativitás, amit meg kell mutatnod a világnak? Itt az ideje, most van időd, adj neki teret is! Fess, verselj, kezdj blogot írni, de ha a főzésben élnéd ki magad, azzal még a család is jól jár!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Izgalmas őszi bakancslista családok számára – Hogy a kellemes hasznos is legyen!

Az őszi atmoszféra mindig magával ragadott. Körülnézve az az érzés lesz úrrá rajtam, mintha folyamatosan készülne valami. A búcsúzás, mintha ott rejtőzne a sárga lombok között, a melankólia mégsem válik csapongóvá, mert a színek, illatok megfűszerezik, és a sóhajokba szinte észrevétlen szövik bele az új reményeket is. Már évek óta figyelem, hogy ebben a nyárbúcsúztató, álmatag időszakban mintha inkább „befelé” élnék, többet töprengenék időről, elmúlásról. Furcsamód, számomra inkább éppen az évnek ez a szakasza hozza el a visszatekintés igényét, a summázást, a tapasztalatok áttekintését, és a tanulságok levonását.

Hozd magaddal! – Te őrzöd még a nyaralós hangulatot?

Bízunk benne, hogy sikerült némi időt szakítani a nyári, ősz eleji feltöltődésre, pihenésre, és egy kicsit kitekinteni a hétköznapokból. Lehet mögötted egy egzotikus utazás, vagy néhány otthon töltött, tartalmas, nem koránkelős nap, a lényeg a kikapcsolódás.

Legédesebb vigasztalónk és barátunk: a csokoládé

A csokoládé megédesíti a szomorúan sós és olykor kesernyés hétköznapokat. Ha vendégeket várunk, tudjuk: egy csokoládés finomsággal nem lehet mellélőni, így a zsúrasztalra került ízpalettán bizton szerepelhet a csokialapos créme brülée-től a csokis muffinon és csokoládé mousse-on át a mindenki-kedvence kategóriába sorolható csokoládépuding egyaránt. Ajándék formájában örömmel adjuk és mosolyogva fogadjuk.