2016.03.12. 14:23:45 9909 336

Még egy ok, amiért hanyagold a jojo-t
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán tényleg 300 éves, és valóban szórakoztató játék a jojo, ám ha a fogyókúránkban „alkalmazzuk” ezt a módszert, már kevésbé mókás. Hiszen sem az egészségünknek, sem a bőrünknek, sőt, talán még a lelkünknek sem tesz jót. És ami biztos, hogy melleink sem lesznek túl hálásak a folyamatosan változó súlyunk miatt.

Jojo - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jojo

Ha nem bírjuk tartani a súlyunkat, annak előbb vagy utóbb egyenes következménye lesz, hogy a melleinken is megjelennek az annyira utált striák, és bármit teszünk, többé nem lesznek olyan feszesek, mint régen voltak.

Az ideális nem biztos, hogy a kívánt

Sajnos sokan nem tesznek különbséget az ideális és a kívánt testsúly között. Pedig nem biztos, hogy a kettő egy és ugyanaz. Hiszen megeshet, már régen elértük azt a súlyt, ami nekünk éppen megfelelő lehet, ám a szemünk sokkal karcsúbbnak szeretne minket látni. Aztán persze megint jön az eszeveszett diéta, aminek nem biztos, hogy bőrünk, dekoltázsunk hálás lesz.

Ne hagyd ki a szépségápolásból sem!

Mindig szánj egy kis időt az esti bőr- és testápolás közben, hogy a melleidet is kend be valamilyen ápoló, feszesítő krémmel. A megfelelő folyadékbevitelt se sumákold el, ha másért nem is, legalább a rugalmas, szép mellek miatt igyál meg naponta 2-3 liter folyadékot.

Mozgasd meg „őket” is!

A napi, heti tornából ne maradjanak ki a melleid sem. Persze, túlzásba itt sem szabad esni, hiszen a túl sok „melledzésnek” köszönhetően szép lassan az abban lévő zsírszövetek eltűnnek és izommá válik az egész mell. És valljuk be, ez sem tesz túl jót a dekoltázsunknak. Ha a megfelelő tartásra és feszes mellekre vágysz, vállaid izmainak az erősítéséről se feledkezz meg. Egyéb mozgásnál is fontos, futásnál viszont még inkább, hogy hordj sportmelltartót. Egy kiadós kocogás közben a melleid nagyjából 84-szer ugrálnak fel és alá, ami nem kifejezetten tesz jót rugalmasságuknak.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...