2016.03.12. 14:23:45 9949 336

Még egy ok, amiért hanyagold a jojo-t
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán tényleg 300 éves, és valóban szórakoztató játék a jojo, ám ha a fogyókúránkban „alkalmazzuk” ezt a módszert, már kevésbé mókás. Hiszen sem az egészségünknek, sem a bőrünknek, sőt, talán még a lelkünknek sem tesz jót. És ami biztos, hogy melleink sem lesznek túl hálásak a folyamatosan változó súlyunk miatt.

Jojo - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jojo

Ha nem bírjuk tartani a súlyunkat, annak előbb vagy utóbb egyenes következménye lesz, hogy a melleinken is megjelennek az annyira utált striák, és bármit teszünk, többé nem lesznek olyan feszesek, mint régen voltak.

Az ideális nem biztos, hogy a kívánt

Sajnos sokan nem tesznek különbséget az ideális és a kívánt testsúly között. Pedig nem biztos, hogy a kettő egy és ugyanaz. Hiszen megeshet, már régen elértük azt a súlyt, ami nekünk éppen megfelelő lehet, ám a szemünk sokkal karcsúbbnak szeretne minket látni. Aztán persze megint jön az eszeveszett diéta, aminek nem biztos, hogy bőrünk, dekoltázsunk hálás lesz.

Ne hagyd ki a szépségápolásból sem!

Mindig szánj egy kis időt az esti bőr- és testápolás közben, hogy a melleidet is kend be valamilyen ápoló, feszesítő krémmel. A megfelelő folyadékbevitelt se sumákold el, ha másért nem is, legalább a rugalmas, szép mellek miatt igyál meg naponta 2-3 liter folyadékot.

Mozgasd meg „őket” is!

A napi, heti tornából ne maradjanak ki a melleid sem. Persze, túlzásba itt sem szabad esni, hiszen a túl sok „melledzésnek” köszönhetően szép lassan az abban lévő zsírszövetek eltűnnek és izommá válik az egész mell. És valljuk be, ez sem tesz túl jót a dekoltázsunknak. Ha a megfelelő tartásra és feszes mellekre vágysz, vállaid izmainak az erősítéséről se feledkezz meg. Egyéb mozgásnál is fontos, futásnál viszont még inkább, hogy hordj sportmelltartót. Egy kiadós kocogás közben a melleid nagyjából 84-szer ugrálnak fel és alá, ami nem kifejezetten tesz jót rugalmasságuknak.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.