2019.12.03. 09:49:15 11950 333

Már csak 7 nap, és kiderül, ki lesz 2019 utolsó nyertese!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az őszi nyereményjáték végét mindig nagy izgalommal várjuk itt, a PROAKTIVdirektnél, mivel karácsony előtt valahogy még jobban esik sorsolni, és átadni a nyereményét a szerencsésnek. Mintha ezzel mi is hozzáadnánk az ünnepek fényéhez, és legalább egy család karácsonyát még boldogabbá tehetjük. Vajon Te leszel az idei utolsó nyertesünk? Csak rajtad múlik, hiszen játék nélkül nincs nyeremény!

Karácsonyi nyertes - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi nyertes

A karácsonyi teendők listájára írd fel ezt is: Játszani a PROAKTIVdirekttel december 10-ig!

Miért érdemes december elejét játékkal töltened? Nos, ez nem egy szimpla és nem is egyszeri játék! A legjobb, ha mától minden egyes nap ellátogatsz hozzánk, és böngészel egy picit a proaktivdirekt.com-on.

Ebben a hónapban három akciónkkal is 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést nyerhetsz, tehát ilyenkor háromszoros az esély arra, hogy plusz egymillióval többet vigyél haza tőlünk. :) Lássuk milyen akciókkal vehetsz részt a bónusz sorsolásokon!

1. Cikkek

Elolvashatod például legújabb magazincikkeinket, melyekben szuper karácsonyi tippeket, dekorációs ötleteket és recepteket találsz. Ezek most a legnépszerűbbek:

A cikkek olvasói naponta maximum 2000 Ft-ot gyűjthetnek nyereményszámlájukra, akik meg is osztják őket akár plusz 1.000.000 Ft-ot is bezsebelhetnek a sorsolás napján, hiszen egymillió forintos nyereménynövelést sorsolunk ki a lelkes megosztók között. Ezt a cikkek alján található ikonokkal (Facebook, gmail stb.) teheted meg, de ne felejts el bejelentkezni Proaktivos profilodba!

2. Partnerjátékok

Partnereinkkel is érdemes játszanod, hiszen duplán nyerhetsz. Egyrészt mindenki, aki ellátogat partnereink oldalára +1.000 Ft jóváírást kap a nyereményszámlájára (minden egyes partnerlinkre való kattintás után), valamint részt vesz a plusz egymillió forintos nyereménynövelés sorsolásán is. Ezenkívül kedves partnerünknél is nyerhet, hiszen nagyszerű játékokra invitálnak titeket, most például ez a legújabb:

**Vár egy lakás!** Iratkozz fel a profession.hu hírlevelére, és egy budapesti lakás használatát megnyerheted egy teljes évre>>

3. Karácsonyi receptjáték

Aki december 8-ig beküldi nekünk kedvenc karácsonyi receptjét (recept@proaktivdirekt.com), szintén részt vesz egy bónusz sorsoláson 1.000.000 Ft nyereménynövelésért! A legjobbakat meg is jelentetjük magazinunkban, hiszen decemberben az olvasóké a főszerep!

A részleteket itt találod>>

Ne felejts el bejelentkezni!

Ahhoz, hogy részt vehess ezekben a nyereményjátékokban, és megkapd a jóváírásokat, illetve esélyes legyél a 10.000.000 Ft-os fődíjra érvényes regisztrációval kell rendelkezned.

Ha még nem vagy klubtag, akkor idekattintva ingyenesen csatlakozhatsz hozzánk>>

Ha már regisztrált klubtagunk vagy, mindenképpen jelentkezz be :) >>

Várunk a PROAKTIVdirekt klubban, és kellemes karácsonyi készülődést! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...