2017.03.10. 17:18:41 11182 269

Magyarországi wellness hotelek körképe
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén az immár 4 naposra duzzadt húsvéti hosszú hétvégével kezdődik az igazi wellness szezon. Aki tartalmasan szeretné kihasználni szabadnapjait, az bizonyára szívesen ellátogatna egy jó kis wellness szállodába. De hova menjünk, ha feltétlen kikapcsolódásban és pihenésben szeretnénk részesülni?

Wellness itthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Wellness itthon

Összességében elmondható, hogyha valaki hétköznap hajlandó utazni, néhány szabadnapot erre rááldozni, az olcsóbban jön ki, mintha hétvégén vagy ünnepnapokon (illetve azok környékén) menne. Ráadásul, könnyebben talál szobát is, hiszen a jobb hoteleket már jó előre lefoglalják a hosszú hétvégékre. Érdemes böngészni a kuponos oldalakat is, gyakran lehet jó kis wellness akciókat kifogni. Hétköznapokon akár 50%-os árengedménnyel is utazhatunk, ami jelentős kedvezmény, megéri feláldozni egy-két szabadnapot egy gyors feltöltődésre.

4 és 3 csillagos hoteleket gyűjtöttünk össze, a vendégek értékelése alapján.

Wellness Hotel Katalin **** - Gyenesdiás

A Tripadvisor oldalán a Top 25 magyarországi hotel c. cikkben ez az első vidéki, azaz nem budapesti hotel, amit ajánlanak. A hotelt 293-an értékelték, ebből 235-en kiválóra, ami rendkívül jó arány. A hotel családbarát, a gyereknek gyakorlatilag egy komplett kis játszóház áll a rendelkezésükre a szállodán belül. Az idelátogatók a személyzetet, a szobák tisztaságát, felszereltségét, a kiszolgálást és a wellness részleget is nagyon dicsérik, igaz, főként gyerekkel ajánlják. Aki nem családdal ment, az viszont a sok gyerek miatt panaszkodott, szóval kisgyermekesek előnyben, a csendes pihenésre vágyók gondolják át...

Hidromasszázs, wellnessHidromasszázs, wellness

Bambara Hotel ****- Felsőtárkány

Az afrikai stílusú hotelről szintén superlativusokban beszélnek az emberek. A design, a kiszolgálás, az ételek, a wellness részleg mind kitűnő értékelést kapott az idelátogatóktól. Bár ez a hotel sem olcsó, az elhelyezkedésének és különleges világának köszönhetően vissza-visszatérnek a vendégeik. Klassz helyekre lehet kirándulni is a hotelből, közel van Eger, Szilvásvárad, Egerszalók és a Bükk. A hotel valóban nem hétköznapi, éppen ezért kiváló például évfordulós ajándéknak vagy jól megérdemelt pihenésnek.

Spirit Hotel Thermal Spa **** - Sárvár

Ha a különleges, nem hétköznapi pihenésnél tartunk, akkor nem mehetünk el a Spirit Hotel Thermal Spa mellett sem, amely a nyugalom szigete kikapcsolódni vágyóknak. Igaz, egy teljes fizetést el lehet itt költeni pár nap alatt, az élményt garantáltan nem felejtjük el. Az egész hotelből sugárzik a nyugalom és a harmónia, a wellness részlegen mindent megtalálunk a szaunától a török hamamig, sőt, még többet is, mint amit elsőre elvárnánk.

Harmónia Termál Hotel*** - Sárvár

Ha egy “kicsit” takarékosabb pihenésre vágyunk ugyanitt, akkor a Harmónia Termál Hotelben is élvezhetjük Sárvár meleg termál vizét. Közel van a fürdőhöz, a várhoz, bőséges a reggeli és remek a személyzet is a vendégek szerint.

Hotel Ködmön**** - Eger

Ez egy megfizethető négycsillagos szálloda. Éppen a Szépasszonyvölggyel szemben található, így ha esti borozgatásokat tervezünk, akkor ideális az elhelyezkedése, nem lesz probléma azzal, hogy ki legyen a sofőr. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, bőséges a reggeli és a vacsora is, egy kis wellness részleg is tartozik a szállodához, amely kellemes kikapcsolódást nyújt. A masszázst sem szabad kihagyni!

TalpmasszázsTalpmasszázs

Golden Ball Club Hotel & Fitness*** - Győr

Angol Pub hangulat, udvarias kiszolgálás. Nemcsak wellness részleg, hanem fitnesz terem is van, így tényleg hozzájárulnak a teljes testi-lelki feltöltődéshez. A hotel Győr szívében található, egyaránt pár percre a sétálóutcától, a vasútállomástól és a buszpályaudvartól, egy park szomszédságában. Az ideutazók általában kiváló értékelést adnak a szálláshelyről, és nem távoznak csalódottan. No, és persze élvezhetjük Győr látványosságait is.

Palatinus City Center*** - Pécs

Maga a hotel épülete is gyönyörű, és közvetlenül Pécs belvárosában található. A wellness kényeztetéshez gőzkabin, szauna és masszázs is jár, a szálloda éttermére sem lesz panasz, legalábbis az idelátogatók véleménye alapján. A személyzettel is meg voltak elégedve, így valószínűleg minden adott ahhoz, hogy eltöltsünk pár felejthetetlen és pihentető napot Pécs városában.

Hungest Hotel Répce*** - Bükkfürdő

Bükkfürdő klasszikus választás a gyógyvizek kedvelői között, és ha idevetődünk, akkor valószínűleg szintén egyértelmű választás lesz a sokak által kedvelt Hungest Hotel Répce, melynek közvetlen kapcsolata van a gyógyfürdővel. Ha wellnessre vágyunk, akkor gyakorlatilag ki sem kell mozdulnunk, és ehhez társul még a bőséges reggeli és a segítőkész személyzet.

Hova még?

A klasszikus fürdővárosainkon kívül (Hévíz, Zalakaros, Hajdúszoboszló, Harkány, Gyula, Sárvár) bátran ajánljuk Kehidakustyánt, Egerszalókot, az Őrséget, Lipótot, Herceghalmot és Hegykő falucskáját is, valamint a Balatonnál, a Velencei és Fertő tónál is találunk jó kis ajánlatokat, hoteleket.

Az elmúlt években a következő szállodák voltak népszerűek az utazni vágyók körében: Hol pihen szívesen az ország? A legjobb wellness szállodák>>

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...