2015.11.02. 15:00:00 9139 232

Hol pihen szívesen az ország? - A legjobb hotelek 2015-ben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az utazok.hu 2015-ben is elkészítette a kérdőívet, amelyből kiderül, hogy mely hoteleket szeretik leginkább a magyarok. Érdekelne, hogy melyek azok a szállodák, amelyek a legkedveltebbek a családosok, a párok vagy a nyugdíjasok körében? Vagy a Top 3 legjobb ár-értékkel aránnyal rendelkező szálláshely? Íme!

Wellness - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Wellness

Csaknem 50.000 szavazatot kaptak a szervezők, így a lista egészen reprezentatívnak tűnik.

Először is íme az abszolút nyertes!

2015-ben a bikali Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok**** lett az év szállása. Hétköznap 9.600 Ft/éj/fő, hétvégén 12.900 Ft/éj/fő áron már elérhető félpanziós ellátással. Aztán természetesen a határ a csillagos ég, hiszen elnöki és más luxus lakosztályok is elérhetőek a kastélyszállóban.

A második helyet a sümegi Hotel Kapitány Wellness**** foglalja el. Itt 10.900 Ft a legolcsóbb ár, 2-3 éjszaka lefoglalása esetén, már ezen az áron pihenhetünk félpanziós ellátással.

A harmadik helyezett hotel meglátogatásáért Mátraházára kell utaznunk, itt található ugyanis A Residence Ózon superiror Conference & Wellness Hotel****, ahol egy kicsit borsosabbak az árak. 16.900 Ft/fő/éj az akciós ár félpanziós ellátással...

Hova menj a családdal?

A családbarát szálláshelyek között a Hotel Kapitány Wellness****-nek évek óta nem akad párja, 2015-ben is első helyen végzett a szavazatok alapján a sümegi szálloda.

Második helyezett lett a Hotel Karos Spa Superior****, itt jelenleg 10.500 Ft/fő/éj a legolcsóbb ár, ha 5 éjszakára érkezünk félpanziós ellátással.

A harmadik helyezett a Velence Resort&Spa**** lett. 14.900 Ft/fő/éjtől már elérhetőek a szobák félpanziós ellátással.

Hova menj a pároddal?

Romantikus hétvégére vágysz és a legjobb hotelben szeretnéd eltölteni? A Mesés Shiraz Wellness&Tréning Hotel**** végzett a romantikus szálláshelyek listájának az élén. Egerszalók keleti stílusú szállodájában 17.000 Ft/fő/éjtől romantikázhatnak a párok – de ez sajnos a hét közben érvényes ár. A hétvégéért 22.500 Ft-ot is elkérhetnek ebben a hotelben, félpanziós ellátással.

A sümegi Hotel Kapitány Wellness**** ezen is listán is elcsípte az előkelő második helyet, míg a bikali Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok**** a harmadik helyre szorult.

Ezt kedvelik a nyugdíjasok!

A nyugdíjasok listáján az első helyen a Hotel Eger&Park**** áll. A szálloda Senior csomagját 55 év felettiek használhatják ki. Nekik mindössze 9.700 Ft/fő egy éjszakára a szállás ebben a négycsillagos egri hotelben. A többieknek a legkedvezőbb ár a hétköznapokra érvényes 13.000 Ft/fő/éj félpanziós ellátással.

Az idősek Hajdúszoboszlóra is szeretnek járni, hiszen a második helyezett a szoboszlói Aurum**** lett. Itt 12.000 Ft-tól indulnak az árak félpanziós ellátással.

A gyulai Hungest Hotel Erkel**** a harmadik legkedveltebb célpontja az időseknek. Az elérhető legalacsonyabb ár: 10.600 Ft/fő/éj félpanziós ellátással.

Ők képviselik a legjobb ár-érték arányt

Ár-érték arányban a háromcsillagos hotelek viszik a prímet. Az első helyen a tengelici Hotel Orchidea*** végzett. Itt két főnek két éjszakára 34.000 Ft-ba kerülne egy hétvégi kiruccanás, azaz 8.500 Ft/fő/éj, az összehasonlítás kedvéért. Az ellátás félpanziós.

A zalakarosi Art Hotel*** az ár-érték versenyben a második helyen végzett. Náluk minimum 8.475 Ft-ot kérnek el egy éjszakáért egy fő részére, félpanziós ellátással.

A harmadik helyezett hotel Egerben található. A Hotel Szent István***-ban 9.100 Ft-tól pihenhetünk éjszakánként. Ezért félpanziós ellátást kapunk.

Forrás: utazok.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?

Befejeztem, nem fejeztem? Tudj meg többet a Zeigarnik-hatásról

Ma milyen eddig még befejezetlenül várakozó teendők jutnak eszedbe? Ezzel szemben pedig hányszor fordul elő az, hogy olyan feladataidra gondolsz, amelyeknek a végére már sikerült pontot tenned? Mennyire érzel leküzdhetetlen késztetést arra, hogy tovább nézz egy függőben hagyott cselekményű sorozatot? Mindezek a kérdések szorosan összefüggnek a Zeigarnik-effektus néven futó jelenséggel. Hogy miről is van szó? Erre a kérdésre az alábbiakban keressük a választ.

Süssük magunk a (mindennapi) kenyerünket – Legalább 10 okunk lehet erre

Szokták mondani, hogy a kenyér az élet szimbóluma, a kovász pedig a lelke. Nem meglepő hát, hogy a pandémia alatt többen igyekeztek elsajátítani a házi kenyérsütés csínját-bínját. Legyen szó bár a klasszikus kovászos, az élesztős vagy sütőporos, a teljes kiőrlésű vagy fehér liszttel készített, a világos vagy barna, a ropogós vagy puha változatokról, bizony nem sokan tudnak ellenállni a frissen sült kenyér illatának.