2020.02.24. 10:56:00 8475 307

Lustaság, kutya a neved…? – A videó szerint biztos!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A lajhárról mindenkinek a lustaság jut az eszébe, de legalábbis a lassúság, a „nagyon lassúság”. A kutyusokról nem igazán ez a kép jut az eszünkbe, hiszen ők mindig fürgék és játékra készek. Persze, vannak kivételek. Mert egy ebnek is lehet rossz, vagy csak lustizós napja!

Lusta kutyus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lusta kutyus

Ha épp te is ilyen perceidet éled, vagy döntés kérdése volt, hogy most aztán tartasz egy lustálkodós napot, a lenti videóban szereplő kutyusok maximálisan a segítségedre lesznek! Mert ha egy kis lustizásról van szó, nekik sem kell a szomszédba menniük egy kis huncutságért!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...