2020.10.08. 16:59:44 11002 296

Legyen ez az ősz slágere: édesburgonyás, gombás finomság!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a főzés, gasztronómia szerelmeseinek valamiért is van okuk várni az őszt, az a gomba. Végre itt van ez az valódi, őszi csemege, ami csak arra vár, hogy valami finomat készítsünk belőle! Ne okozzunk neki csalódást!

Édesburgonya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Édesburgonya

Az édesburgonya és a gomba különleges ízvilága keveredik ebben a receptben!

Hozzávalók:

-2 db édesburgonya

-30 dkg gomba

-negyed doboz konzerv bab

-1 db újhagyma

-3 evőkanál olaj

-1 evőkanál balzsamecet

-1 evőkanál méz

-vaj, só, bors

Melegítsük elő a sütőt 160 ⁰C-ra. Az édesburgonyákat forgasd bele az olaj és a só keverékébe, majd tedd tepsire, és mehet a sütőbe kb.40 percre.

A gombát pucoljuk meg, negyedeljük, a hagymát karikázzuk, majd sóval, borssal meghintve a vajon pirítsuk meg őket. A babról öntsük le a levet, adjuk a gombás hagymához, ízesítsük a mézzel, balzsamecettel. Addig főzzük, amíg a gombás-hagymás-babos raguról el nem fő a lé.

Ha szeretnél hozzá egy kis mártogatóst, keverj el 10 dkg tejfölt 1 teáskanál citromlével, ízesítsd sóval, borssal, egyéb fűszerekkel.

Az édesburgonyákat vedd ki sütőből, vágd be, töltsd meg a babos raguval és a szósszal tálald!

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...