2021.04.17. 14:30:40 9089 270

Ki a fürdőszobából! – Ezeket a dolgokat (se) tárold a fürdőben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Odavagyok azokért a fürdőszobákért, amik már-már olyanok, mint egy hálószoba, csak itt nem egy ágy, hanem a kád kapja a központi helyet. Persze, azért még mindig furcsa, ha mondjuk egy rattan fotel figyel a fürdő egyik sarkában. Mégis hogy bírja a párás időben az a bútordarab? Biztos a fürdőszobában van a helye?

Fürdőszoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszoba

És még mennyi minden van, ami tényleg nem a fürdőszobába való! Mondjuk ezek itt:

Ha védenéd magad a napfénytől…

… akkor semmiképpen ne tartsd a fényvédő krémedet a fürdőszobában. Sem a nedvesség, sem a meleg nem lesz barátja a krémben lévő hatóanyagoknak.

Ha szereted a sima bőrt…

… akkor a borotvádnak sem a fürdőszoba a legjobb helye. A folyton párás levegő, a meleg könnyen élét veheti az eszköznek. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ilyen környezetben akár baktériumok melegágya is a borotva éles része. Érdemes használat után eltörölni, megszárítani és kevésbé párás helyen tartani.

Ha így is figyelnél az egészségedre

A gyógyszerek, köztük a fogamzásgátlók, nem biztos, hogy az olykor igencsak meleg, párás levegőjű fürdőszobában érzik magukat a legjobban. Érdemes ezeket inkább száraz, hűvös helyen tartani. A napi használatban lévő gyógyszereknek is inkább a lakás hűvösebb, szárazabb szegletében keressünk helyet!

Ha sokáig illatoznál…

Ahogy egyéb szépségápolási termékeknek, úgy a parfümödnek sem tesz jót a fürdőszoba nedves, meleg levegője. Ez a légkör bizony elősegítheti a flakonban különböző baktériumok elszaporodását, így a permet könnyen elveszítheti kellemes illatát.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...