2020.07.18. 14:25:51 12735 314

Készítettél már cukkiniből lekvárt? – Most fogsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha meghallod, hogy cukkini, valószínűleg Neked sem a lekvár jut eszedbe. Leves, főzelék, fasírt, sütemény alapanyag már lehet belőle, de hogy kenyérre kenős lekvár? Ki hallott már ilyet! Hát mi, és most meg is osztjuk Veled!

Cukkini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cukkini

Ha van otthon cukkinid, amit már nem tudsz mire felhasználni, akkor készítsd el belőle ezt a különlegességet, a következő hozzávalókból:

  • fél kg cukkini

  • fél kg alma

  • fél dl víz

  • 30 dkg cukor

  • 1 teáskanál zselésítő

Az almát mosd meg, hámozd meg, kockázd fel. A cukkinit szintén mosd meg, vágd ketté, a magját kapard ki, majd reszeld le.

A cukkinit, almát tedd egy edénybe, öntsd fel vízzel, és alacsony lángon főzd puhára, körülbelül 8-10 perc alatt. Ezután mehet bele a cukor, amivel szintén 5-10 percig főzd. A zselésítőt is szórd bele, a csomagoláson írtak szerint, majd egy kis keverés és kavarás és már kész is. Még forrón töltsd üvegekbe!

Forrás: gutekueche.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A sokat emlegetett pozitív gondolkodás – nem szabadna félvállról venni

A pozitív gondolkodásról való diskurzus olyannyira felkapottá vált az elmúlt évek folyamán, hogy óhatatlanul is felszínre törtek az ezzel kapcsolatos sarkítások, „értékhígító” elemek. Éppen emiatt történhetett az, hogy sokan elveszítették az érdeklődésüket a téma iránt, nem veszik komolyan az ezzel kapcsolatos nézeteket, sőt, olyanok is akadnak, akik egyenesen nevetségesnek és életellenesnek tartják a pozitivitást. Ezt a problémát igyekszünk az alábbi sorokban górcső alá helyezni, abban reménykedve, hogy néhány felhőoszlató válaszra lelünk mindeközben.

„Nekem a Balaton…” – Utazz le a Balcsi partra szuper filmek segítségével

Kinek a déli, kinek az északi, kinek az egyik csücsök, kinek a másik a kedvence, de a Balaton mindenkit lenyűgöz, magával ragad. A bulik, a kirándulóhelyek, a strandok, a lángos illat – kellemes emlékek, amelyeket minden tavasszal várunk, és minden ősszel nagyon nehezen engedünk el.

Ritkán látható klasszikusok is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában

A legújabb magyar filmek és premierek mellett ritkán látható klasszikus alkotások is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában. Az új néven megrendezett, MOZ.GO fesztiválra keresztelt programsorozat Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban várja a közönséget június 12. és 15. között.