2020.07.18. 14:25:51 12649 314

Készítettél már cukkiniből lekvárt? – Most fogsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha meghallod, hogy cukkini, valószínűleg Neked sem a lekvár jut eszedbe. Leves, főzelék, fasírt, sütemény alapanyag már lehet belőle, de hogy kenyérre kenős lekvár? Ki hallott már ilyet! Hát mi, és most meg is osztjuk Veled!

Cukkini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cukkini

Ha van otthon cukkinid, amit már nem tudsz mire felhasználni, akkor készítsd el belőle ezt a különlegességet, a következő hozzávalókból:

  • fél kg cukkini

  • fél kg alma

  • fél dl víz

  • 30 dkg cukor

  • 1 teáskanál zselésítő

Az almát mosd meg, hámozd meg, kockázd fel. A cukkinit szintén mosd meg, vágd ketté, a magját kapard ki, majd reszeld le.

A cukkinit, almát tedd egy edénybe, öntsd fel vízzel, és alacsony lángon főzd puhára, körülbelül 8-10 perc alatt. Ezután mehet bele a cukor, amivel szintén 5-10 percig főzd. A zselésítőt is szórd bele, a csomagoláson írtak szerint, majd egy kis keverés és kavarás és már kész is. Még forrón töltsd üvegekbe!

Forrás: gutekueche.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...